Spørgsmål:
Hvilken slags cykel skal jeg få til at rumme mig?
Amber
2013-09-04 10:18:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg er en kvindestørrelse (ca. 135 kg, 295 lb, 5'7 ") fra NYC og jeg ønsker at komme på cykel igen. Jeg har ikke kørt på cykel siden jeg var omkring 12 år gammel og jeg elskede det.

Jeg ønsker at købe en cykel, som jeg kan køre i Central Park eller næsten enhver park her i byen. Jeg ved ikke, hvor jeg skal starte. Alt jeg ved er jeg ønsker ikke at betale 700 dollars (531,68 pund) for en cykel på dette tidspunkt.

Hvad skal jeg gøre? Er det muligt for en understøttende cykel? Jeg er bekymret for dæk og lejligheder. Jeg ved ikke meget om cykler, da det har været så længe, ​​men jeg vil sætte pris på alle de råd, som folk kan give mig.

Se [her] (http://bicycles.stackexchange.com/questions/10434/what-should-a-big-guy-look-for-when-buying-a-road-bike), [her] ( http://bicycles.stackexchange.com/questions/9092/how-to-find-a-mountain-bike-that-can-handle-a-heavier-250-260lbs-rider) og [her] (http: / /bicycles.stackexchange.com/questions/15411/hybrid-or-road-bike). Stadig ikke et svar på, hvilken slags cykel man skal vælge.
Det ville hjælpe at vide, hvor høj du er. Men jeg anbefaler altid brugte cykler (garagesalg osv.) Til folk, der lige er begyndt. Det eneste, du virkelig har brug for at bekymre dig om, er at sørge for at holde dækkene oppustet til 60-80psi hele tiden. Lavtryk dræber dæk.
Hvis du lige er begyndt at cykle igen, kan vi antage, at du slet ikke har noget udstyr. Så jeg forstår virkelig, at jeg ikke vil bruge $ 700 på bare cyklen. Fordi alle de andre ting, du vil ønske, sandsynligvis også vil koste dig en hel del. Her er [en god liste over ting] (http://www.sidneyfamily.org/people/ray/tips/road_biking_shopping_list.html) du måske overvejer at købe, selvom meget af det ikke er nødvendigt (cykeltøj) , Selvom jeg anbefaler en god pumpe, lås, ekstra rør, multiverktøj, lys, hjelm, vandflaske og kædeolie. Ting kan tilføje sig ret hurtigt.
En anden måde at spare penge på en cykel på er at kigge efter lokale cykelbutikkers salg af sæsonen, hvilket normalt sker i sensommeren og det tidlige efterår. Besparelser kan være ret betydelige. I foråret kan du poke rundt på udkig efter sidste års modeller, der er klar, men min erfaring er, at udvalget er noget mindre.
Et andet nyttigt emne: [Hvilken cykel + udstyr til en lang daglig bypendling?] (Http://bicycles.stackexchange.com/questions/2767/what-bikeequipment-for-a-long-daily-urban-commute)
Ja, det er godt at påpege, at lige nu (i de fleste dele af landet) er et ideelt tidspunkt at shoppe en ny cykel, da mange vil blive markeret med 30-50%, selv i "fancy" cykelbutikker.
tusind tak! Jeg købte min cykel, og jeg elsker det. Det er en Fuji Crosstown 2.1. Købte det hos min cykelbutik i kvarteret. her er linket..https: //www.performancebike.com/bikes/Product_10052_10551_1127495_-1_400784__400784
Fire svar:
Gary.Ray
2013-09-04 18:40:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du ser virkelig ud til at have to spørgsmål:

1) Som en tungere person, hvad skal jeg se efter, når jeg køber en cykel? Dette er blevet håndteret et par gange her, men kernesvaret er at holde fast i midten af ​​markedets komponenter. Hvis du køber low-end, er komponenterne dårligt fremstillet og går let i stykker. Hvis du køber high-end, vil de sandsynligvis være ultralette og designet til lettere kørere og vil bryde let.

De fleste cykler, du finder i en velrenommeret cykelbutik, vil være tilstrækkelige. Især ville jeg kigge efter hjulsæt med traditionelt 3-tværs eger mønster - radiale snørede hjul vil sandsynligvis have flere problemer under tung belastning. Noget som en "hybrid" eller en flat-bar racercykel ville fungere, ligesom en hard-tail mountainbike med glatte dæk, hvis du primært holder fast på veje med asfalterede stier.

For mere information se disse spørgsmål

2) Som en tungere person, hvordan kan jeg få en anstændig cykel til under $ 700? Vi generelt ikke give anbefalinger til specifikke cykler og mærker, fordi disse oplysninger hurtigt forældes. Når det er sagt, vil jeg udstede kommentaren fra Daniel og anbefale, at du leder efter en brugt cykel. Du skal være i stand til at finde en fremragende brugt cykel, der opfylder dine behov som nybegynder til omkring $ 500 og sandsynligvis mindre.

Se på dette forrige spørgsmål:

Hvis du beslutter, at du virkelig ikke vil gider med at finde en brugt cykel, vil jeg kraftigt foreslå du går til din lokale cykelbutik, fortæller dem, hvilken type ridning du vil gøre, og fortæller dem dit budget. Tag et par testture, og kør en cykel et trin eller to over dit budget for at få en fornemmelse af, hvad afvejningen i pris vil være.

Mange tak for dit råd. Jeg skal til min lokale cykelbutik og se, hvad de kan gøre for mig. lol Jeg vil udskrive denne side, så jeg lyder som om jeg ved hvad jeg taler om.
superdesk
2013-09-04 18:36:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Da du kommer tilbage til cykling og har mange spørgsmål, vil du måske finde en god cykelbutik tæt på dig. Du kan prøve forskellige cykler, og de kan hjælpe med at tilpasse cyklen til dig, hvilket vil gøre en enorm forskel i komfort. Selvom du køber en brugt cykel fra craigslist, vil du sandsynligvis tage den til en butik for at få en passende montering og måske en melodi.

Hvad angår typen af ​​cykel, vil jeg foreslå hybrid / by cykler. De giver dig mulighed for at placere oprejst og er nemme at ride. Det kan også være en god idé at overveje mountainbikes, da de er almindeligt anvendte og billige. Her er et lignende spørgsmål: Jeg er ved at købe en ny cykel - hvad skal jeg kontrollere, før jeg gør det?

Hvad angår din bekymring for lejligheder, bør det ikke være for stort af et problem for dig. Hvis du holder dækkene oppustede til det anbefalede niveau (en gulvpumpe er pengene værd) og kører på de overflader, du beskriver, skal du ikke have nogen problemer. Du får stadig lejlighedsvis flad (det er bare et faktum at cykle), så vær forberedt på enten at lappe den eller gå hjem / til en cykelbutik.

Yeh, jeg vil anbefale en hybrid / bycykel. Undgå "mountain" -cykler med fuld affjedring, og selv forhjulsophæng anbefales sandsynligvis ikke. Forvent at bruge $ 50 eller deromkring på en god "gulvpumpe" med en indbygget manometer - det er investeringen værd.
Tak skal du have! Jeg sætter pris på dit råd og vil gøre netop det! Ser på hybrid / bycykler, mens vi taler.
bobflux
2013-09-20 14:20:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Med hensyn til cykelsadler:

Sid på kanten af ​​noget hårdt som en offentlig bænk. Du vil bemærke, at der er to knogler i din røv, der bærer din vægt. Det er dine sideben og er beregnet til at bære din vægt. På en sadel vil du have, at disse to sideben skal hvile på de to bump bagpå. Piger har siddeben fordelt mere end fyre, så du skal vælge en pigesadel.

Hvis sadlen er for smal, vil den trykke på skridtet og kile mellem dine sideben, og det er ikke behageligt. Du vil mærke dette meget hurtigt. Hvis det er for bredt, vil det gnide inde i dine lår, og de bliver ømme. Brug cykeltøj, det virker.

Hvis din røv ikke er vant til at cykle, vil alle sadler gøre ondt i starten efter 10-20 minutter. Så i første omgang må du ikke køre for længe. Efter at have vænnet sig til det, vil en sadel, der passer godt til dig, slet ikke skade, men en sadel, der ikke passer til dig, vil altid være en smerte i røvet, uanset hvad du gør.

Vælg ikke en sadel, der er for blød eller blød. Dette kan virke som mere behageligt i starten, men dine sideben vil synke for meget ned i det bløde skum, så den midterste del af sadlen kan grave sig ned i skridtet. Dette er en begynderfejl: den springer over "at vænne sig til" -delen (du har øjeblikkelig komfort), men efter sige, 30 minutter er det helvede.

Også justering er nøglen, hvis den forreste del er for højt vil sadelnæsen såre dig, hvis den er for lav, glider du på den, og dine arme bliver hurtigt trætte.

Om kørestillingen:

I byen gør jeg ikke Som racercykler er positionen for lav til at se på trafik.

Cykler i hollandsk stil ser mere behagelige ud, men det er ikke godt at være for "oprejst". For det første har du mindre benkraft. For det andet, når du kører over en bump, bliver din ryg og din røv komprimeret af chokket. Med en let "bøjet fremad" position bøjer ryggen bare lidt mere og absorberer bumpen uden skade.

Om cykelgeometri:

Testkørsel i gangtempo, nogle cykler balancerer meget bedre end andre. Dette er nyttigt i parker med fodgængere.

Normalt skal du også prøve at køre med en meget hurtig hastighed, men jeg ved ikke, om du vil være i stand til at gøre det.

Om selve cyklen:

Jeg vil ikke nævne specifikke mærker af cykler osv.

Hvis du virkelig vil bruge cyklen og få en kilometertal, skal du få nogle kvalitetskomponenter især i transmissionen har alle mærker (shimano, sram ...) mange produktlinjer fra "går helt sammen efter 1000 km" til "varer mere end 10.000 km, hvis de vedligeholdes ordentligt". Den billige lort koster faktisk mere, hvis du mener, at du har brug for at ændre alt ret ofte. I Shimano skal du f.eks. Få Alivio / Deore-serien.

Da du er tung, skal du få et baghjulshub med en kassette, ikke et frihjul. Frihjulshub er billig skrot, bryder aksler og har normalt lokkelejer.

NYC er ret fladt, men måske vil du krydse nogle broer eller tage ud af byen for en tur.

Du er sandsynligvis ude af form, så dit forhold til vægtforhold bliver ret dårligt.

Så hvis du har til hensigt at foretage nogen form for stigning, har du brug for nogle anstændige bedstemorhjul. Dette er vigtigt, da gå for at skubbe cyklen vil dræbe din motivation.

Hvis du ikke vil have lejligheder, skal du sætte nogle schwalbe marathon plus dæk, de er ikke billige, men varer evigt.

Hvis du vil shoppe med cyklen, vil du har brug for et stativ og tasker og en god lås !!!

Alligevel. Sidste år efter en lang pause genoptog jeg cykling. Jeg fik en fitness / bycykel med et anstændigt bedstemorudstyr (28T foran / 32T bagpå), godt til stigninger.

Resultat: før -> eftervægt 110 kg -> 100 kg og masser af nye muskler (stadig masser af fedt til at forbrænde dog) træt efter at have klatret 150 m -> jeg er nu ved 1500 og 150 km i en dagfølelse meget bedre nu også!

Hvis du gør cardio træningsdelen rigtigt (få en billig pulsmåler) Cykling er en glimrende måde at tabe sig og (vigtigere) komme i form og føle sig godt ...

Tak for alle dine input! Jeg vil se nærmere på dette. Jeg udskriver dette og går til en cykelbutik i morgen.
Daniel R Hicks
2013-09-04 20:31:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg vil generelt anbefale en "hybrid" eller "by" cykel. "Hybrid" ligner en mountainbike, men er ikke rigtig. Det kan have forhjulsophæng (hvilket IKKE er en særlig god idé for dig), men har ikke baghjulsophæng. "By" -cyklen kan ligne hybrid eller kan være en "retro" -stil, som du kørte som barn (dog bemærk, at sidstnævnte ofte kaldes en "komfort-cykel"). (Betydningerne af disse termer ændres over tid og er ret vage til at begynde med.)

Jeg vil foreslå dig ikke at få en enkelt-speed cykel (IIRC der er nogle bakker i Central Park) men snarere en cykel med mindst fem hastigheder - enten et gear nav bagud eller en derailleur-stil cykel. Du har dog ikke brug for 30 hastigheder.

Sandsynligvis vil den cykel, du finder, have "26-tommer" hjul, hvilket er et lille problem, da du ofte ikke let kan udveksle dækbredder på en 26- tommer hjul. (Du kan udveksler bredder på et "700c" hjul, som er det hjul med lidt større diameter, der ofte bruges på "road" -cykler.) Så du skal sørge for at få en cykel med dæk på 1- 1/4 "til måske 1-3 / 4" bredde (32mm til 45mm). Hvis dækkene er i dårlig form (på en brugt cykel) eller har tunge knaster i slidbanen, skal du straks skifte dem ud for dæk med en relativt glat slidbane (kører meget glattere og med mindre indsats). Og hold dækkene oppustede til det maksimale tryk, der er angivet på siden, som vil være 50-80 PSI.

(Bemærk, at hjulstørrelsen afhænger i nogen grad af, hvor høj du er, og hvor lang dine ben er. Hvis du er højere end 5-10 eller deromkring, kan du overveje en cykel med 700c-hjul, da det giver dig et bedre udvalg af dæk og ofte en bedre pasform til en høj krop. Men "hybrider" med 700c-hjul er ikke så almindeligt som hjul med 26 tommer hjul.)

Du vil meget sandsynligt ønske at udskifte sædet ("sadlen" til puristerne), selvom du køber en ny cykel. Du skal få et kvindesæde - bredt, men ikke det absolut bredeste, du kan finde. Gel- eller skumpolstring er sandsynligvis god, men kig ikke efter det blødeste sæde, du kan finde - et grødet sæde giver en dårlig tur.

Og som jeg sagde andre steder, invester omkring $ 50 i en god gulvpumpe med indbygget manometer.

For at tilføje til ovenstående svar vil jeg anbefale dig at overveje ting som cykelhjelm, reflekterende vest og lys (hvis du kører efter mørkets frembrud), patch kit med reserveslange, gulvpumpe, rammepumpe, polstrede handsker, vandflaske med bur .
Tak .. jeg hader jeg ikke tilføjede min højde. Jeg er 5'7. Og tak for rådene, især om sædet, jeg tænkte største og blødeste var bedst. Glad for du fortalte mig anderledes.


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...