Spørgsmål:
At bære et barn og balancecykel på min cykel
zpontikas
2016-06-13 14:16:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har et barn, der er 2 1/2 år (faktisk 28 måneder), og han er omkring 98 cm høj og vejer omkring 15-16 kg. han har en Islabikes Rothan balance cykel, som er 3,5 kg (7,7 pund). Når vi kører på hans cykel, bliver han til sidst træt, og jeg er nødt til at bære både ham og cyklen hjem (jeg er sikker på, at alle forældre kan forholde sig til det).

Jeg spekulerede på, om jeg kunne få et barnesæde og fastgøre / hænge cyklen bag sædet, så:

  1. Vi kan ride vores cykler sammen
  2. Når han bliver træt, kan jeg sætte ham i sædet, hænge cyklen bagpå og vende hjem

Jeg tænker også på, at barnesædet skal monteres på bærestolen for at holde mere vægt da de fleste barnesæder holder op til 22 kg (~ 48,5 pund) og med 16 + 3,5 = 19,5 kg, vil de sandsynligvis maksimeres, hvis det var rammemonteret.

Jeg har set rigge, hvor en børns cykel er fastgjort bag den voksnes, som en slags trailer. Jeg husker kun vagt detaljerne, men jeg tror, ​​at forhjulet på barnets cykel på en eller anden måde er fastgjort til den ene side af voksencyklen, med hjulet ophængt fra jorden et par centimeter.
Jeg kender til disse, som denne http://www.trail-gator.com/ og denne http://www.cycletow.com.au, men mit barn er ikke gammel nok til at blive på cyklen uden opsyn sådan. Han vil helt sikkert falde ned.
Ja, træt efter ridning / leg osv. Kan et lille barn falde i søvn uden advarsel og ville falde af på det tidspunkt. Disse systemer kunne sandsynligvis heller ikke håndtere en sådan lille cykel (@DanielRHicks)
Hvad med at hænge balancecyklen foran dig foran styret? Et frontstativ i randonneur-stil og to genanvendelige velcro-kabelstropper kan være alt hvad du behøver.
Få en trailer, det er den sikreste og mest behagelige metode.
To svar:
Chris H
2016-06-13 17:11:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Min datter går stadig i en Hamax siesta ved næsten 3. Den er monteret på sadelpind, og vi bytter den mellem cykler. Sædet er vurderet til 22 kg (hvilket fra vækstkort bør tage 99% af børn op til 4 år og 75% til 5½. Vi forventer at kunne bruge det, når hun begynder i skole. Du behøver ikke at medtage vægten af ​​balancecyklen, da den ikke ville blive båret på lille sæde.

De rackmonterede sæder har ikke en meget højere grænse - faktisk så grænsen er normalt selve stativet, som skal bære sædets vægt og balancecyklen for dig. Så du kan faktisk finde en lavere vægtgrænse generelt på trods af en højere børnevægtgrænse.

Men på begge cykler Vi har et stativ under.

Jeg har ikke prøvet at bære hendes balance-cykel på samme tid endnu - hun er endnu ikke i at gå meget langt på det. Men at sætte balance-cyklen lodret, med styret øverst bagtil hviler på stativet og spænder balancecykelrammen til stativet skal arbejde (mindst på 700C / 29er osv.).

Det lykkedes mig at få nogle hurtige billeder (jeg havde ikke engang t ime at arrangere alt et sted mindre rodet så ked af kvaliteten). Jeg var ikke helt, som jeg forestillede mig:

balance bike on bike

balance bike on bike 2

Bemærk, at balancecyklen ikke er fastspændt i øjeblikket - det skulle være nødvendigt. En rem, der fastgør balancecykelens gaffel / styrerør til stativets tværstang, og en anden, der fastgør nedrøret til den diagonale stiver på stativet, som det næsten hviler mod, skal være sikkert. Du vil måske have polstring f.eks. blokke af skum. Jeg kan godt lide det faktum, at remmen ikke tager vægten, bare holder den stabil. Jeg havde heller ikke tid til at prøve at køre på det, men hælstrejke burde ikke være et problem givet hvor min taske kommer til. Baghjulet var sandsynligvis 15-20 cm fra jorden og lidt længere ud end en pedal - se efter kantsten.

Et par noter om min opsætning, der kan påvirke dette:

  • Jeg har indstillet sædet lidt højere end anbefalet, så jeg kan stadig bruge stativet til en kuffert.
  • Stativet er ret smalt (Tortec hastighedshybrid) til at passe korrekt under sædet (jeg havde at tage min Topeak super turist DX af, da den ikke passede.

En advarsel: Denne meget belastning så langt tilbage påvirker håndteringen ganske lidt. Jeg byggede en rackudvidelse, da min var yngre, og der var tidspunkter, hvor forhjulet havde meget lidt greb. Jeg løste det ved at skubbe vægten fremad (D-lås på gaflerne, styretaske til alle de ting, du skal bære med et barn osv.

Det ville være skønt! Det lyder som en god idé.
Jeg bemærker, at dette nu også er en bred cykel. Det er meget let at glemme den ekstra bredde bagpå og derefter klippe tingene, mens de passerer. Jeg ville prøve at holde lasten mere central på cyklen.
@Criggie, det er et godt punkt, men sikkert er vigtigere end centralt (IMO), det meste af den ekstra bredde er til venstre (kantsten), og det er stadig smallere end en trailer (kun lidt bredere end 2 store tasker, og det hele er på venstre)
I'd suggest exploring a front rack as well - they're amazingly versatile, and OP could strap the stride bike's bars to the main bars, and strap the rear wheel to the front carrier to hold most of the weight. Brake/Gear cables might be an issue though
Goodbye Stack Exchange
2017-03-01 04:09:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg er ekstremt følsom over for håndtering og balance, når jeg har mit barn i cykelsædet. Barnet bevæger sig allerede, jeg har ikke brug for andet at kaste cyklen ud af balance.

Hvis jeg skulle sætte en cykel op, så jeg kunne bære hendes cykel derhjemme (som muligvis snart kommer for mig), ville jeg bestemt se på en cykel, der havde et barnestol og en lasttrailer. På den måde kunne barnets cykel gå i traileren og barnet i sædet.

Lasttrailere er også meget nyttige til dagligvarebutikker, ærinder og picnic. Der er mange tilgængelige, og nogle gange kan du endda finde brugte børnetrailere, som du kan genbruge.

Ja, og jeg vil gå længere og sætte barnet i traileren med en passende sele. Jeg bar mine børn i et bagmonteret barnesæde - balance mellem for og bag var altid et problem. På den anden side, som en forældrefilosofi, anbefaler jeg, at du ikke tager børnens "ting" for dem. Det er deres ansvar. På en positiv måde, selvfølgelig.
@andy256 Jeg er enig. Imidlertid er [spørgsmålet om trailer eller cykelsæde] (http://bicycles.stackexchange.com/q/5136/8) ikke pointen med dette spørgsmål.
Om at bære børnenes ting - aftalt. OPs bedste løsning er sandsynligvis at tage kortere ture, så barnet kan håndtere det hele.
At bo lige ved en hovedvej, for mig kan det være fornuftigt at ride til parken for at lade minen køre på sin egen cykel. Dette er formodentlig ikke en usædvanlig sag, og jeg tror ikke, du får begge dele i traileren. Rytters vægt kan have en indvirkning på håndteringen - jeg har det fint, så længe jeg bærer lidt vægt foran.


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...