Spørgsmål:
Hvilket cykel + udstyr til en lang daglig pendling i byerne?
ChrisW
2011-02-10 00:56:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

I den (fjerne) fortid pendlede jeg 6 km (mere end en halv time) hver vej på en billig cykel med store knudrede dæk.

Snart får jeg en ny pendling: 18 km hver vej, dagligt. Det er meget længere, end jeg tidligere har gjort, og jeg vil ikke have, at det tager 2 timer hver vej; men denne læsning antyder, at det er muligt: ​​

De fleste mennesker, der bor 10 til 20 kilometer væk, vil også finde det ret nemt at cykle til arbejde, selvom afstanden i den høje ende af dette interval bliver lidt mere krævende.

Hvis jeg kan gøre det på 80 minutter eller endnu mindre hver vej, ville det være ideelt. Jeg er 49 år, 6 fod høj og vejer 170 kg, og jeg vil pendle på cykel, for ellers ville jeg slet ikke få motion i min uge.

Jeg har aldrig købt eller kørte alt andet end en billig cykel.

Hvilket udstyr skal jeg købe for at pendle 11 miles hver vej gennem en by (Toronto) på flade, asfalterede veje, delt med biler:

 • Hjul?
 • Dæk?
 • Pedaler og sko uden klip?
 • Gear?
 • Styr (f.eks. flade eller faldne)?
 • Ramme (størrelse, form, materiale)?
 • Mudderbeskyttelse / fender?
Det ser ud til, at du planlægger at bygge en cykel i modsætning til at købe en komplet cykel. Er det korrekt?
Dette spørgsmål kan give nogle af de svar, du leder efter. http://bicycles.stackexchange.com/questions/1091/for-a-long-25mile-each-way-commute-what-kind-of-bike-should-i-look-at
Denne er også god: http://bicycles.stackexchange.com/questions/1298/equipping-a-commuter-bike
@wdypdx22 Jeg ville ikke vide, hvordan jeg selv skulle bygge en cykel; men mindst en LBS i denne by vil samle sig fra komponenter samt sælge standard / komplette cykler. Der ser ud til at være en enorm / bred variation / valg selv blandt færdige / komplette cykler, så jeg vil gerne vide, hvad jeg skal se efter ... lidt mere detaljeret end for eksempel bare "godt, køb en hybrid" .
@wdypdx22 [Hvilken slags cykel skal jeg se på i lang tid (25 km hver vej)?) (Http://bicycles.stackexchange.com/questions/1298/equipping-a-commuter-bike) er en slags relateret undtagen at det er dobbelt så langt som jeg planlægger: så langt, at han kun vil gøre det ugentligt snarere end dagligt; og mange af svarene handler ikke om udstyrsdetaljer. [Udstyr af en pendlercykel] (http://bicycles.stackexchange.com/questions/1298/equipping-a-commuter-bike) er også relateret / nyttigt, men det handler mere om tilbehør end selve cyklen.
Dette spørgsmål er en god variation på de eksisterende pendlingsspørgsmål, idet der her lægges vægt på hastighed i forhold til bjergbestigning. ChrisWs pendling er på flade veje. De andre tråde er dog gode referencer.
Har du en bærbar computer til og fra arbejde hver dag? I så fald vil det påvirke, hvor meget lastkapacitet du har brug for. (Du kan muligvis slippe af sted med bare en kuffert, hvis ikke.)
@neilfein No: ingen bærbar computer. Jeg forventer ikke, at jeg overhovedet vil bære noget undtagen måske en ekstra skjorte (at skifte til på kontoret) og et par tunge cykellåse og måske en anorak.
@ChrisW - Det er nyttigt. Du kan overveje at redigere dette i dit svar, da lastkapacitet er en vigtig del af udstyret til en cykel. For eksempel kan du se på cykler uden rackbeslag og åbne dine muligheder. Brug kun et sadelpindestativ eller endda en stor [sadeltaske] (http://bicycles.stackexchange.com/questions/573/whats-your-most-useful-cycle-accessory/583#583) er en reel mulighed for dig .
@ChrisW prøv at minimere, hvad du skal bære. Mandag tag en taske med en ugers forsyning med rene skjorter / sokker. Lad den store lås på arbejdspladsen være låst til noget! Jeg efterlader også vandtæt på arbejde, hvis vejret skifter
@freiheit - Hvorfor går du rundt hele tiden med at redigere gamle tråde og skabe "zombier"?
@DanielRHicks: Fordi jeg så, at det gamle indlæg kunne bruge en vis forbedring. Der er ingen "zombier" her, det er et forumkoncept. Se også: [Zombie tråde - nye svar til gamle indlæg?] (Http://meta.bicycles.stackexchange.com/questions/231/zombie-threads-new-answers-for-old-posts). Hvis du har flere spørgsmål om dette, lad os tale om det i [chat] (http://chat.stackexchange.com/rooms/214/bicycles) eller [meta] (http://meta.bicycles.stackexchange.com/ ).
Seks svar:
ChrisW
2011-02-11 01:51:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Her opsummerer jeg alles andres svar (på grund af al Q + A spredt igennem i kommentarerne) med nogle yderligere oplysninger, som jeg fik andre steder fra at læse inspireret af folks svar.

 • Hjul + dæk: 700 x (28 - 38, måske ~ 30), dæk; slicks eller lette trin, ikke knoblet. Det større hjul gør det hurtigere (på grund af 'gearing') og kørslen lidt glattere (på grund af 'indfaldsvinklen', når du ruller over en forhindring). Muligvis punkteringsbestandige dæk, især hvis du oplever mange punkteringer. Pump dem igen hver uge. Med de smallere dæk skal du passe på stormafløb, sporvognsspor, grusveje og sving, især hurtigt og på våde veje.

 • Pedaler og sko uden klip: op til 35% -50% mere effektiv end uden, men øv med dem i 1/2 dag til 2 uger væk fra trafik først, fordi du må forvente at falde af (det gør alle). Den normale type klipfri til pendling ville være SPD: SPD er ikke umulig at gå i (i modsætning til nogle andre typer). Jo stivere sålen på skoen, jo bedre fordeler den kraft over hele din fodsåle. {Foretrækker du et system, der lader dig klippe på hver side af hver pedal?}

 • Gear: multi-speed (f.eks. 7, 8 eller endda 14-speed) interne nav-gear koster $ 300+ (hvilket er mere end derailleurs) og har tendens til kun at eksistere på dyrere (over $ 1000) cykler; interne nav-gear betyder lavere vedligeholdelse, kæden er mindre tilbøjelige til at falde af, lettere at have en kædeskærm, og du kan skifte gear, mens du er stoppet, måske 2% mindre effektiv end derailleurs, og tager en anden slags kæde. Derailleurs er mere almindelige. En 2-position i stedet for 3-position skifter foran ville være tilstrækkelig, hvis der ikke er bakker.

 • Styr: som du ønsker (dog, mange / de fleste anbefaler fladt i stedet for at droppe det); ved pendlingshastigheder er det mere et spørgsmål om komfort end aerodynamik (og en mere opretstående position anses for mere behagelig). Faldt giver flere håndledspositioner; du kan bede om afbrydergreb på faldne styr for at få adgang til bremserne fra mere end en håndsposition / placering.

 • Bremser: skivebremser fungerer bedre eller mere pålideligt end fælgbremser, især når vejen er våd (eller hjulet ikke er sandt); og hvis du går ned ad bakke ved 70 km / t, vil du måske have hydraulisk skive og ikke kun mekaniske skivebremser (hydraulik er dyrere, er vanskelige eller umulige at vedligeholde selv, kræver mindre eller ingen vedligeholdelse eller rutinemæssige kabeljusteringer og kræver mindre fingerkraft at aktivere).

 • Ramme: ikke for vigtig, dvs. ingen tilbød rådgivning om det; så længe (for hastighed) er det ikke en mountainbike, især ikke en cykel med affjedring (suspension er ineffektiv). Aluminium er ikke lettere end stål, fordi det ikke er så stærkt (og derfor skal der være mere af det). Aluminium er stivere end ækvivalent stål, så (for komfort) avancerede cykler tilføjer (dyrere) kulstofgafler og / eller sadelposter til aluminium. Aluminium ruster ikke.

 • Andet udstyr: lys; skærme / mudderbeskyttere; stativ og / eller sadeltaske og / eller tasker; cykellås [s] (måske en kæde og en U-lås: ikke et kabel, der er let at skære); måske spejle (du kan / bør også kontrollere skulderen, men mange / de fleste bycykelulykker sker, mens rytteren ikke ser fremad); måske en kørecomputer; en dækpumpe, der kan pumpes op til ca. 110 psi (så ikke bare en lille håndpumpe); buspris (i tilfælde af et fladt eller uopretteligt dæk eller forfærdeligt vejr).

 • Butik: find en "god" Local Bike Store (LBS), hvor du kan møde mekanikerne (en "god LBS til pendling" er ikke nødvendigvis det samme som "god til road-racing" eller " godt for MTB "). Næsten meget enhver anstændig LBS tillader ~ 30 minutters kørsel: tag et par til en testtur, før du køber, for at se, hvilken der føler sig rigtig. Desuden forvent at betale mindst $ 600 / år i vedligeholdelsesomkostninger (så meget eller mere end omkostningerne ved at købe cyklen) ved at besøge butikken mindst 3 gange om året: hvilket er en anden grund til, at det er vigtigt at finde en "god" LBS.

 • Hastighed: forvent højst gennemsnitligt 20 km / t i byen, når der er stop og lys osv.

 • Omkostninger: en anstændig $ 700 (inklusive bremser og gear, men måske ekskluderet 'ekstra' som lys), skal cykler fra en god butik være "store" (men det har ikke interne hub-gear hverken hydrauliske skivebremser eller kulstofkomponenter)

Yderligere kommentarer eller råd vil være velkomne.

Meget flot resumé! Jeg vil foreslå at tage din oversigt og bruge den til at indsnævre mulige cykler ved hjælp af cykelfabrikantens websteder; hvoraf nogle har sammenligningsværktøjer. På den måde når du går til LBS, får du en bedre idé om, hvad du handler efter.
Fremragende - et punkt, er interne navgear 'hubless'?
@ChrisW: hub gear bruger single-speed kæde, og enhver cykelbutik, der er værd at have navnet, vil have flere mærker. "Speciel kæde" i cykelbutikker er Campy 11-hastighed eller Shimano 10 mm stigning, ikke 1/8 ". Resuméindlægget er en god idé, og jeg synes, det er et godt resume.
@moz Det er en anden slags kæde: tilsyneladende er kæden stivere, behøver ikke være i stand til at bøje sig til siden eller tilslutte / samle på det næste større tandhjul. Men selvom det er anderledes, siger du, at det ikke er ualmindeligt, og at enhver LBS vil være i stand til at erstatte en? Selvom gear med interne nav er mindre almindelige end derailleurs?
Jeg tror, ​​det var mgb forklarede det. Dybest set er der to slags cykelkæder - derailler-kæde, der bøjes side om side (så du let kan afspore det ved skift af gear) og kaldes ofte 3/32 "bredt, selvom det ikke er det; og enkelt hastighedskæde, der ikke bøjer sidelæns meget og kaldes (nøjagtigt) 1/8 "kæde. Singlespeed-kæde findes på BMX'er, fixies, hub gearcykler og så videre. Derailleur kæde kommer i en række bredder, der normalt beskrives af antallet af tandhjul på tandhjulet, så du får 5/6/7 hastighed, 8sp, 9sp, 10sp og 11sp kæder, som alle er forskellige og uforenelige.
Bemærk, at der findes andre typer cykelkæde, og de er sjældne. Du vil sandsynligvis aldrig se 10 mm stigning (i stedet for den sædvanlige 1/2 "stigningskæde), men Shimano klarede det et stykke tid. Shimano og Campagnolo 10 og 11 hastighedskæder er ikke indbyrdes kompatible på tværs af mærkerne og er generelt ikke sjove at arbejde med. I den høje ende laver Rohloff kæde, inklusive en forgyldt kæde (jeg beder dig ikke), der er lidt dyrere end Campag 11-hastighed.
@moz - Tak, jeg redigerer mit svar for at slette den del, der sagde, at måske ikke alle butikker kan understøtte / vedligeholde kæden af ​​interne hub-gear.
@ChrisW - En anden ting er, at du vil prøve at køre et par cykler. Næsten meget enhver anstændig LBS tillader ~ 30 minutters tur. Naturligvis vil du ikke blive radikal, men flere blokke ud og tilbage giver dig en ret god idé med hensyn til "følelsen" af cyklen. Tekniske specifikationer kan stille sig perfekt, men hvis det ikke føles rigtigt, er det sandsynligvis ikke den rigtige cykel.
@wdypdx22 - MEC siger, "MECs personale kan hjælpe med at vælge den korrekte rammestørrelse og til at justere sadel- og styrets position til inden for 85% -95% af det enkelte medlems ideal. Da de resterende 5% -15% kræver specialiserede instrumenter og en 1-3 timers konsultation, anbefaler MEC et besøg hos en monteringsspecialist for medlemmer, der kan drage fordel af ekstra finjustering (omkostningerne ved disse besøg er ret høje og er på medlemmets bekostning). " Når du siger "prøvekør et par cykler", skal det overhovedet omfatte montering af testcyklen til dig, og hvis ikke, hvad søger du så med hensyn til "føler dig rigtig"?
ChrisW, den hurtige pasform er bare at få sadlen og styret i den rigtige højde. Det tager cirka et minut, og det er fint. Mange mennesker går kun så langt. Mere end det betyder at bytte sadler, stængler, greb, ofte styr og nogle gange ting som krumtap og skiftende klipløse pedalformater (for eksempel at flyde mere eller mindre).
@ChrisW - Jeg sendte dette, http://bicycles.stackexchange.com/questions/2795/a-test-ride-for-a-new-bicycle, fordi jeg er sikker på, at samfundet kan give et bedre svar, end jeg kan her i kommentarerne.
mgb
2011-02-10 01:40:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Gå til din lokale cykelbutik eller MEC og tal med dem.

Du vil have en pendler - også kaldet urban bikes.
Tynde (ish) dæk, så du ikke laver for meget arbejde lige stænger, hydrauliske skivebremser ville være godt. Navgear betyder, at alt er internt, så ude af vejret - men hvis noget går galt, sidder du fast, dérailleur-gear er fine, hvis du rengør kæden regelmæssigt.

Få skærme, nogle gode lys og en slags lyst vandtæt.
Cykelshorts ser fjollet ud, men er behagelige - denne tid på året i Toronto vil du have noget langt og varmt oven på dem!

Jeg ville efterlade klipløse pedaler, indtil du har lidt mere selvtillid, ridning i trafikken er dårlig nok uden også at bekymre sig om at klippe ved hvert trafiklys. Når du får clipless look for SPD (dvs. mountainbike pedaler), kan du gå i skoene lettere end dem, der bruges til landevejscykler.

Du skal være i stand til at klare 25 km / t på en pendler slags cykel uden for meget indsats, så det er en 45 minutters tur. Tjek ruten på Google maps eller et lokalt cykelgruppeside - at finde sidegader uden trafik og undgå unødvendige bakker gør stor forskel.

ps. Et andet tip - bære en busbillet. Ved ikke noget om Toronto, men de fleste canadiske busser har cykelholdere. Hvis du har et mekanisk problem, eller vejret er alt for dårligt, kan du altid køre hjem. Det gør pendling meget mere gennemførligt, hvis du har en sikkerhedskopi!

En LBS-person bad mig også om at forlade klipsløs til senere. Men hvor meget "tillid" er der behov for? Ville det være nok at øve på et asfalteret cykelsti og / eller en forstads boliggade? Hvor lang tid tager det / hvor svært er det at fjerne det? De ville være SPD-kompatible klip, ikke? msanfords kommentar til [dette svar] (http://bicycles.stackexchange.com/questions/1912/tips-for-improving-my-pedal-stroke/1914#1914) siger, "Forøgelse af effektivitetsanprisninger fra 30% til 55 % "; er det ikke (30% til 55%) endnu mere forskel end forskellen mellem glatte og knudrede dæk? Meget for vigtigt til at gå op?
@ChrisW Clipless pedaler har lidt af en indlæringskurve, så du vil helt sikkert øve dig i en uge eller to. Du vil næsten helt sikkert falde over mindst én gang (alle gør det), hvilket du ikke vil gøre, når du er på vej til arbejde. Jeg ville vente på det, hvis det overhovedet var muligt (øv din rute med almindelige pedaler først for at teste vandet).
@Chris - Klipfri pedaler er ikke svære at lære. Det tager en halv eftermiddag at øve i et sikkert område. I sidste ende er klipfri sikrere og mere effektiv. Og ja, SPD til en pendlercykel.
Et godt tidspunkt at øve på clipless kan være når det er koldt, men ikke isigt; i sådan vejr har du nok "polstring" på, at et fald, mens du venter på et lys, ikke vil skrabe dig så meget op. Men jeg vil helt sikkert lære din rute først og blive fortrolig med cyklen, før jeg sætter på klipløse pedaler.
wdypdx22 [Mere om clipless pedaler her] (http://bicycles.stackexchange.com/questions/827); det siger, at alle falder, så jeg formoder, at jeg skulle øve mig væk fra trafikken, indtil jeg faldt.
@Chris - Ja. Sandsynligvis tager de fleste et fald eller to ved de første forsøg med pedaler uden klip. Præcis hvorfor jeg nævnte "sikkert område", mens jeg lærte tidligere.
Men hvor meget "tillid" er der behov for? Jeg tror det er .0726
Efter år med klipfri faldt jeg over i går - jeg løsner altid højre fod (kantsten), så af en eller anden grund kiggede jeg mig rundt til venstre ved et trafiklys og bare overbalanceret.
Du sagde "hydrauliske skivebremser ville være gode". Læsning af http://en.wikipedia.org/wiki/Bicycle_brake#Advantages_and_dis Ulemper_2 Jeg ser, at fordelen ved en skivebremse til pendling er, at den er længere væk fra enhver skråning på vejen og derfor mere pålidelig. De to avancerede MEC "Hybrid og Urban Bikes" (som er prissat til $ 1000 og $ 1250) har begge hydrauliske skivebremser, og købernes anmeldelser af disse cykler roser specifikt deres bremser.
Skivebremser stopper, når det er vådt - jeg er i Vancouver! Hydraulik har meget mere bremsekraft - jeg kan låse hjulet med en finger, med regelmæssige puder var jeg nødt til at presse hårdt og håbe på de stejle sektioner.
Jeg tror ikke, du skal lave en brugerdefineret samling til denne slags cykel, nogen af ​​de anstændige flade barcykler vil klare sig godt. Eller en let touring cykel, hvis du foretrækker den stil. Helt ærligt er 18 km hver vej ikke så slemt, når du først gør det, øges din kondition, og du begynder at sigte mod at krydse 30 km / t på de flade bits. Men ruteplanlægning bliver også vigtig - undgå langsomme sektioner, især stop-start-kørsel, fordi de træt dig mere ud. Jeg er i øjeblikket langsommere på en 10 km pendling med 20 lys end mine tidligere 13 km med ~ 8.
@moz Da jeg er uerfaren, er der en måde (f.eks. Pris eller funktioner eller producent eller ...) for mig at vide, hvad du mener med 'anstændigt', når du siger, at "nogen af ​​de anstændige flade barcykler vil gøre pænt "?
@mgb Da skivebremser er gode / bedre, når det er vådt, er hydrauliske bremser især til bakker? Ville mekaniske (ikke-hydrauliske) skivebremser være OK (forudsat at de stadig er skivebremser), er hydrauliske bremser helt unødvendige på en rute uden bakker?
@mgb Jeg forstod ikke, om du anbefaler for eller imod navgear i modsætning til dérailleurs. Den dyreste MEC har et nav (hvorimod den 2. dyreste ikke har); du sagde "hvis noget går galt, sidder du fast", men formodentlig er det, at det er internt, at intet vil / kan / bør gå galt ...
@ChrisW: hub gear går sjældent galt, og når de gør det, er producenten generelt flov. Selv Shitmano giver dig en gratis erstatning under deres 2 års garanti. Jeg bruger Rohloff nu, dyre, men de fungerer så meget, meget godt. Men medmindre du er en meget stærk rytter, er det usandsynligt, at du bryder en Shimano-hub (3 Nexus 8-hastighedshubs varede mig 5 mm hver), deres nyere nav ser ud til at være bedre bygget, så det burde være bedre selv med folk som mig, der kører dem. Hvis du kun laver 20 km / t, er det ikke et problem.
@ChrisW: anstændigt er en ret lokal ting. Du vil virkelig finde en god lokal cykelbutik (LBS) og købe det, de understøtter. Det reducerer bare besværet, fordi de kender cyklen, og de solgte den til dig. Det du leder efter er en ret lys ramme, gode hjul (sandsynligvis 700c med ~ 30mm dæk), navgear og en butik, der går "selvfølgelig", når du beder om mudderbeskyttelse, stativ og lys. De skulle have noget lignende på butiksgulvet. Bemærk, at en god LBS for pendlercyklister ikke nødvendigvis er en god LBS til landevejscykler eller mountainbikes.
@ChrisW: har også hub gearfejl tendens til at være gradvise - de laver slibelyde, skifter modvilligt, får mere træk eller lignende syptomer i hundrede km eller deromkring, før de stopper med at arbejde helt. Så du ringer bare til LBS og går "hubben, hun bork" og booker den til en service. Hvorfor ting går i stykker, når jeg kører dem ... http://moz.net.nz/photo/2008/06/21-melbun-move/
@moz Undskyld, jeg er vanskelig, men det er en anden cirkulær definition, fordi jeg ikke er sikker på, at en "god" LBS er. Der er mere end 70 cykelbutikker i Toronto. Jeg gik til en, og damen der foreslog, at jeg tog 3 af dem ud på en testtur for at se, hvad der føles bedst: hvilket var godt for hende. De var prissat til omkring $ 650 hver. Denne butik siger, at dets specialitet er "pendlercykler". Dens dyreste var $ 800, tror jeg; og jeg mødte en gang en person, der sagde, at hun kan lide den butik (det er hendes lokale). Ikke et stort udvalg der dog; ingen af ​​deres 'dyrere' cykler havde navgear eller hydrauliske bremser.
@ChrisW: de hydraluliske bremser + navgear er stort set begrænset til high end pendlercykler. Hvad jeg ville gøre for at finde min "bedste LBS" i en ny by er at se på alle cykelbutikker tæt på enderne af min pendlerute og arbejde udad derfra. På udkig efter: godt udvalg af pendlercykler, mekanikere i et anstændigt værksted, der taler med kunderne (du vil ikke "skrive det på en formular, fastgør det til cyklen, send det ude af syne"), godt omdømme, rimelige åbningstider. I rækkefølge efter betydning. Se hvad de andre lokale synes - er der en cykelbrugergruppe eller kritisk masse i nærheden af ​​dig?
Jeg ville få skivebremser, hvis du har mange bakker, og du cykler i al slags vejr - min LBS sagde, at kabelskivebremser ikke stopper så godt, og du skal løbende justere dem. Jeg kender ikke navgear - jeg er en person, der ønsker "at kunne ordne det", men jeg kan se fordelen ved gear, der bare fungerer! Jeg ville ikke bekymre mig for meget om mærket, en anstændig LBS- eller MEC-cykel i $ 700-serien vil være fantastisk.
@ChrisW - re: bremser, min pendling starter med en 4,5 km lang 350 m nedstigning (= 70 km / t), så skiver i vestkysten regn er meget betryggende.
@mgb: Jeg købte en Rohloff for ~ 8 år siden (mindst 30 mm). Jeg har skiftet olie flere gange, slidt et par sæt gearkabler og en tandhjul plus flere kæder. Navet er som nyt (men snavset). Jeg plejede at få ~ 5 mm ud af en kæde + kassette, en gang kun 1200 km (hvorefter jeg også havde brug for nye kæderinge). Jeg er en stor fan af navgear nu :)
Chris Belsole
2012-02-01 03:45:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har kæmpet med dette emne i lang tid. Efter at have pendlet på en Trek FX Hybrid og flyttet til en Masi Speciale CX Cyclocross cykel, er jeg nu overbevist om, at Cyclocross cykler er de bedste pendlere.

 1. De er bygget til hastighed - Lad os indse det, at cykler er langsommere end biler. Så når du er derude, vil du spare så meget tid som muligt. Hastighed hjælper.

 2. De har de rigtige dæk - Efter pendling gennem vinteren på min Trek er jeg glad for at være på min Masi. Cyclocross-dæk er bygget til ujævnt terræn uden at ofre så meget, når det kommer til hastighed. Jeg kan stadig følge med mine rodie-venner, og jeg kan ride over grus uden for meget indsats. Ridning i regnen bliver pludselig meget lettere.

 3. Det handler om kropsholdning - Hybrider er generelt mere lodrette og mangler derfor den bøjede stillings levetid . Jeg kunne kun gå omkring 20 mi på min hybrid, før mine hænder og knogler på stedet begyndte at gøre ondt, men på min cyklocrosscykel kan jeg gå 60 mi uden bivirkninger på grund af de mange håndpositioner og det faktum, at min vægt er forskudt fra mit sidde knogler og på mine fødder, hvor det skal være.

 4. Størrelse betyder noget - Min cyklocrosscykel er også meget mindre end min hybrid. Krumtaparmene er også tættere på rammen, hvilket giver mig en mindre profil til at passe gennem strammere rum og tage mindre vejplads. Dette har den ekstra bonus, at bilerne ikke er så tæt på mig, hvis jeg var på min Trek.

Husk, at ikke alle cykler er bygget ens. Surly Cross Check og Masi Speciale CX har den ekstra fordel ved rack- og fenderbeslag. Derfor vil jeg kalde dem de ultimative pendlercykler.

Tak for dit svar. Til dæk bruger jeg 700x32 Marathon Plus: som jeg synes at rulle godt. Deres robusthed giver mig selvtillid til at skubbe selv på mindre end gode vejoverflader.
Jeg elsker 700c-dæk. Stor og hurtig.
user313
2011-02-10 02:04:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

For ti år siden kunne du enten få en mountainbike eller en landevejscykel og derefter ændre. I dag er der nogle rigtig gode hybrider på markedet designet til pendleren. Trek, Specialized og andre ...

 • Dæk - Du vil have slids eller lette slidbaner. Knobby-dæk vil bare bremse dig ned på veje.
 • Clipless - Ja. Hvis du ikke er fortrolig med klipfri, bliver du nødt til at lære at bruge dem, før du kommer på vejen. Det tager ikke lang tid.
 • Styr - Fladt eller faldet afhænger af, hvad du foretrækker og finder behageligt.
 • Mudderbeskyttere / skærme - Absolut! Disse er et "must", hvis du kører i vådt vejr.
 • Ramme - Behøver sandsynligvis ikke en kulstoframme. Aluminium eller stål skal fungere fint.
 • Hjul - Jeg går med et hjul, der tager 700 x (28 - 38) dæk. Jeg ville ikke gå med mtn cykelstørrelse i den situation, du beskriver.

Jeg tilføjer et bagagebærer og tasker. Og et belysningssystem.

De siger (og jeg ved ikke, om det er sandt), at styr, der er faldet, er hurtigere; og den flade / hybrid giver dig (din ryg) en mere lodret position og er derfor mere behagelig (måske især i bytrafik). Er det sandt? Og er der en hastighed over hvilken aerodynamik er vigtig (og under hvilken den er mindre vigtig): er en faldposition kun vigtig for hastighed / effektivitet, når du kører lange afstande ved maksimal hastighed, og mindre vigtig eller uvigtig under en lang- er pendler i bytrafik?
Der er 25 modeller bare af [Trek Urban] (http://www.trekbikes.com/us/en/bikes/urban/) cykler, som du linkede til (endsige andre mærker som Specialized). Er det ikke alt for meget valg? Kan jeg indsnævre det på en eller anden måde, træffe forudgående beslutninger, inden jeg går ind i en LBS og køber, hvad de har lyst til at sælge mig?
Der er [lidt mere om håndtag her] (http://bicycles.stackexchange.com/questions/1195); der står, at "drop bars generelt er smallere end flade barer og ikke tilbyder så meget detaljeret kontrol over cyklen på ujævne overflader", hvilket virker som en ulempe.
@Chris - Drop styr - I pendlingssituationer kan aerodynamikken måske ikke være et problem. Og afhænger helt af personlig præference.
@Chris - "Der er 25 modeller bare af Trek Urban-cykler ...." Ja, og som regel hvorfor det er en god ide at tjekke de lokale cykelbutikker. På den måde kan du prøve forskellige muligheder.
Den store fordel ved lejligheder er, at dine hænder er på bremserne. Med dråber, medmindre du er gemt ned og bruger den faldne del (som du ofte ikke er i trafik), er dine hænder langt fra håndtagene.
@mgb - "Den store fordel ved lejligheder er, at dine hænder er på bremserne" Virkelig? "På emhætterne" kan jeg få lige adgang til mine bremser og skifte.
@wdypdx22 afhænger af cyklen - på min får jeg næsten en lille finger på armen. Hvis du er i trafik, vil jeg være i stand til at få fat i begge hurtigt. Det er en skam, fordi hætter er meget mere behagelige for mig - husk de gamle bremser, der havde en vinkelhåndtag, der også gik over toppen?
"Knobby-dæk vil bare bremse dig ned på veje" - Nogle af vejene har [sporvognsspor] (http://tinyurl.com/l96g98) osv. F.eks. [Denne blog] (http: //www.zoomermag .com / ukategoriseret / cykling-toronto / 695) siger, "Toronto er en by med potholed gader, ondsindede chauffører og sporvognsspor, der venter på at sluge din cykels hjul. Hvis cykling i Victoria er et mildt tidsfordriv for pensionister i alle aldre, i Toronto er det et eventyr: Du er enten død, når det er forbi, eller meget mere levende, end du var, da du startede. " Han exagerer dog lidt: Jeg vil prøve smalere dæk.
@mgb: ja, de gamle selvmordsudsugere, de var vrøvl. Svag, brød meget, svært at justere, men du fik en bred vifte af håndpositioner. Disse dage kan du få afbryderhåndtag til at gøre det samme sikkert. Chris, en LBS ved præcis, hvad du mener, hvis du beder om afbrydere. Og ja, du kan få dem til forskellige diameter styr. Det er et andet "et godt LBS vil vide" spørgsmål.
@Chris - Kørsel på og krydsning af sporvogn fortjener stor opmærksomhed. Jeg kender en hel del rundt omkring i Portland, der har taget tumler på sporvognsspor. Det er en af ​​disse cykelfare i byerne som at køre i dørområdet ...
bobflux
2013-09-20 19:49:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Wheels?

700c dobbeltvæg, kassette til bagnav

Dæk?

Kevlar punkteringsbeskyttelsesdæk som Marathon Plus er lidt langsommere og tungere end ikke-beskyttede dæk. Da du dog får et fladt dæk hvert år i stedet for hver anden uge, behøver du ikke længere at afslutte din rejse for at ankomme 10 minutter tidligt, bare hvis du får en flad. Så i sidste ende gør det turen hurtigere, hvis du har brug for at ankomme på et bestemt tidspunkt. Og Marathons-plusserne holder for evigt.

Pedaler og sko uden klip?

Racercykelklip / sko er ikke designet til trafiklysstop eller gå. MTB-klip / sko er meget bedre.

SPD er standarden, men jeg kan ikke lide dem.

Time Atac (som Aliums, der sælges her i europa for omkring 35 € pr. par) er meget bedre, klip-afklip er instinktivt og ekstremt hurtigt. Hold også evigt.

Undgå Crank Bros for enhver pris. De går i stykker, og du vil dø.

Gear?

Hvis du klatrer, skal du få et godt udvalg af bedstemor. Hvis du ikke vil dette er mindre vigtigt.

Bemærk, at de fleste cykler er gearet alt for længe. At have nok gear til at køre op til 50 km / t er ikke særlig nyttigt, medmindre du kører. At have et godt udvalg af gear, der passer til din hastighed, dine bakker og din kraft / vægt, er meget bedre.

Gearnav modstår meget bedre mod snavs, korrosion, salt osv., Men er dyre.

Styr (f.eks. fladt eller faldet)?

I trafikken skal du se langt fremad og også se tilbage over din skulder ret ofte. Drop bars gør dette sværere. Også din hånd skal altid være klar på bremsen i tilfælde af. Så jeg foretrækker lige søjler.

Ramme (størrelse, form, materiale)?

Mudderbeskyttelse / fender?

Hvis det regner, ja. Fra sidste gang jeg besøgte Toronto, bestemt.

Rack og taske bagpå; ingen rygsæk (får dig til at svede).

Lys (meget vigtigt).

For at pendle hvad der bestemmer gennemsnitshastigheden er:

1- valg af rute (sikker og langsom eller hurtig og farlig, dit valg, du skal udforske rundt for at finde en hurtig og sikker rute) 2- trafiklys

I en typisk by er gennemsnittet på 20 km / t allerede meget hurtigt, du kan ikke gå meget hurtigere, medmindre du brænder alle røde lys og generelt opfører dig som en selvmordstank. Det er meget hurtigere end en bil i myldretiden eller en bus, selvom ...

user unknown
2011-02-10 13:10:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg kører en 1980'ers racercykel i den nærmeste flade by Berlin, og jeg bliver sjældent (en gang om måneden) overhalet af andre cyklister. Jeg cykler afstande på 5 til 10 km pr. Retning, 2 eller 3 gange om ugen, og min erfaring er, at jeg ikke kommer over 20 km / t (gennemsnit for hele vejen) på grund af trafiklys, giv vejskilte og så videre.

På vej til arbejde vil jeg ikke være meget udmattet, eller kan du tage et bad på arbejdspladsen? Mens du er på vej tilbage, kan du selvfølgelig give alt hvad du har. :)

Ja, min googling til pendlercykelhastigheder antyder, at pendlere gennemsnitligt kun er 12 km / t; og http://www.ridethecity.com/toronto estimerer 60-90 minutter for min 18 km tur.
I går havde jeg en rute på 7,5 km (by, med trafiklys osv.), Og jeg var endda langsommere end forventet - 35 minutter. Vejene er snavsede fra vinteren, og vejen var delvist ny for mig - måske er den mulig inden for 30 minutter. under bedre forhold, som ville være ca. 15 km / t som gennemsnitshastighed, ikke 20 km / t.


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 2.0-licens, den distribueres under.
Loading...