Spørgsmål:
Tandemhold med stor højdeforskel - mulig?
Drew
2013-09-09 14:48:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Min kone og jeg vil gerne begynde at køre tandem. Jeg har læst om det og er bekymret for, at vi ikke er fysisk berettigede.

Hun er 165cm, jeg er 195cm ...

Jeg har overvejet at købe en baby trailer og bare klemme hende ind i det sammen med snacks og drikkevarer, men hun foretrækker at være i spidsen for konvojen.

Er der tandemer, der passer til par som os?

Dette virker som en fælles opsætningsrunde her - jeg kan tænke på 2 par som denne (ud af 2!), Men begge kører ret gamle tandemer.
Der er et antal tandemdesign, der kan rumme mennesker af forskellig størrelse. Jeg husker for 20 år siden, da jeg så en næsten liggende tandem, der placerede stokeren foran, oven på forhjulet, i en opsætning, der er ideel til en lille stoker (kone) og stor kaptajn (mand). De gjorde komfortabelt en uges tur på 80 miles om dagen (med deres egne tasker). Og der er almindelige gamle tandemer bygget til en lille stoker. (Du bruger selvfølgelig flere penge til sådanne konfigurationer.)
I Holland har jeg set en tandem bygget med en voksenposition og en barnestilling. Jeg synes, der skulle være noget derude for dig, det vil bare være et spørgsmål om at finde det.
Søg efter "childback tandem" for at se masser af tandems designet til store forskelle i rytterstørrelse.
En svar:
James Bradbury
2013-09-09 16:35:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg synes, dette burde være muligt, så længe din kone er glad i navigatørpositionen, og du er OK med at være bug-skjoldet. At have den større person på ryggen er vanskelig, men det kan være muligt med usædvanlige designs.

Jeg slår altid fast på, hvor vigtig cykelpasning er, og en tandem er ikke anderledes. Sørg for at prøve så mange som muligt inden du køber, da det er en stor investering. Hvis du er i eller besøger Storbritannien, kan du prøve Tandem Experience, som vi fandt meget nyttigt. Vi besøgte en (ret) lokal cykelbutik, og de fandt os en cykel, der passede os og gav os nogle tip om en harmonisk tur. Det ville være værd at ringe for at diskutere størrelsen på forhånd.

SJS Cycles / Thorn laver populære touringtandemer, og de laver en ramme L / Xxs passer muligvis til jer begge (jeg kunne ikke se nøjagtige tal).

Bemærk, at det meget sandsynligt er, at du har brug for forskellige krumtaplængder, eller du kan argumentere for valg af gear.

Der er et vilkårligt antal rammekonstruktører, der kunne bygge noget, der passer til jer begge, men det er en stor investering, især hvis du ikke har haft en chance for at køre en tandem sammen ordentligt. Det er ikke kun cykelpassformen, der tæller, du skal have mindst en dag ude for at vænne dig til det og sikre, at du både kan nyde det og de kompromiser, der er involveret.

Lad det dog ikke være dig væk. En af de bedste ting ved tandeming er den nemme samtale på en lang tur. Den næstbedste ting er lange, blide ned ad bakkerne. Hav det sjovt.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...