Spørgsmål:
Hvordan fikser man hævet skulderposition?
WW01
2016-09-16 06:10:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Når jeg kører, har jeg befundet mig i en kropsholdning, hvor mine skuldre er hævet (som et træk på skuldrene). Jeg antager, at dette er en dårlig kropsholdning. Når jeg bemærker det, korrigerer jeg mig selv. Men engang senere finder jeg mig måske i denne position igen.

Hvad kan jeg gøre for at rette op på det, udover bare at prøve ikke at gøre det?

Er det et problem med cykelopsætning? Kan jeg lave øvelser på cyklen for at forbedre dette.

Arbejder du ved et skrivebordsjob?
Ja ved et skrivebordsjob.
At løse din kropsholdning ved dit skrivebord kan hjælpe. Se for eksempel Esther Gokhales bog eller andre bøger om kropsholdning.
@Batman Jeg spekulerer på, hvor stor en procentdel af vores medlemmer, der arbejder ved et skrivebordsjob? Mit gæt> 90%
@WW01 Tre svar hidtil, tre helt forskellige "årsager". Meget interessant spørgsmål!
Jeg kæmper med det samme problem fra tid til anden. At tænke 'skuldre ned' hjælper, og din skygge, når solen er i ryggen, giver feedback!
Er du begyndt at ride for nylig?
En anden tanke fra pendlingshjemmet ... Jeg begyndte at gå hurtigt med en halevind, og jeg bemærkede, at jeg tabte hovedet og trak skuldrene indad for at få en mere flyveposition. Forsøger du at gå hurtigt?
Jeg er ikke ny med at ride, og jeg kører meget afslappet til arbejde og tilbage.
Fire svar:
Criggie
2016-09-16 08:42:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Efter min erfaring kan det være en mangel på kernestyrke. Så du ender med at læne dig mere på dine arme for at forsøge at lette belastningen på dine midterkorsmuskler og lænden.

Prøv at bevæge dig mere på arbejdspladsen, et stående skrivebord kan hjælpe. Nogle strækninger hele din arbejdsdag og inden du kører også.

Hvis du ikke bruger cykelbukser, kan du overveje at få nogle. De tilbyder støtte rundt om taljen, hvilket jeg fandt nyttigt.

andy256
2016-09-16 06:55:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har haft dette problem et par gange og fandt ud af, at det skyldtes min stress.

Efter at have tænkt over det besluttede jeg, om stresset var cykelrelateret eller eksternt til cykling. >

Da jeg besluttede, at stress var eksternt for cykling, gjorde jeg en indsats for at fokusere fuldstændigt på turen og på længere ture. Jeg ignorerede destinationen og alle bekymringer, der måtte være der.

På et tidspunkt besluttede jeg, at numrene på min cykelcomputer forårsagede stress. Jeg kæmpede for at opretholde den gennemsnitlige hastighed, jeg havde målrettet mod, eller min kadence var faldet til under X, eller ... du får ideen. Jeg løste dette ved at tage cykelcomputeren af ​​cyklen og bare køre efter følelse.

I et andet tilfælde havde jeg øget min træningsbelastning, hvilket også er en stress. Mine skuldre er bøjet lige nu og tænker over det. Min løsning var at afslutte træningen lidt og nyde den mere.

Håber det hjælper.

Jeg er bestemt ikke stresset over min cykling, jeg har tendens til at zone ud. Jeg er ikke bekymret for min hastighed eller tid.
Ja, jeg kan kun fortælle dig om min egen oplevelse. I mit tilfælde var det altid en eller anden slags stress.
Adam Bruss
2016-09-16 20:27:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mens du er i sengen før du sover, skal du gøre nakkeøvelser.

  1. Liggende på ryggen på en pude, bring din hage tæt på brystet, hold den nede i 3 sekunder, og læg den derefter ned igen . Gør 3 sæt med 10.

  2. Liggende på ryggen på en pude, løft hovedet let og drej det fra side til side, så kinden flugter med puden i hver side. Lav 3 sæt med 10.

  3. Gør kombinationer af 1 og 2. Bring hagen på brystet, og gå derefter fra side til side uden pause.

  4. Gør dette i et par måneder. Det styrker din nakke og gør det nemt at holde hovedet op, mens du cykler. Du trækker på skuldrene, fordi du har svært ved at holde hovedet oppe. Hovedet opad og ser lige fremad er også godt til vejrtrækning. Du kan opretholde et højt tempo i længere tid.

James Bradbury
2016-09-16 13:43:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Selvom du ikke nævnte nogen smerte, har jeg fundet mig selv i denne position, og på lange ture tror jeg, det bidrager til smerter i nakke / skulder.

Roadcycling.com siger:

Styr skal være skulderbredde fra hinanden (målt fra acromion til acromion på tværs af det forreste bryst) og behagelige. Styr, der er for brede, kan forårsage overdreven trapezius og rhomboid-belastning, der fører til muskelspasmer og smerter.

Så du kan prøve at lægge dine hænder tættere på midten af ​​stængerne, når det er sikkert at gøre det eller bliver lidt smallere bjælker.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...