Spørgsmål:
Træk til en vogn til bremsning
Jerry
2013-10-28 22:59:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg designede en vogn til personlig brug. Jeg bor i et område med højder på vejen, og jeg frygter, at bremsning kan være et problem for den vogn, jeg har bag min cykel. Kan nogen foreslå en god mekanisme, de måske har oplevet eller set til bremser på en vogn fastgjort på bagsiden af en cykel.

Også, hvordan er der et træk, der er fleksibelt nok til at absorbere kraften under bremsning.

Hvor meget masse trækker du?
Jeg tror, ​​jeg ville bare redde et bremsearm et eller andet sted og arrangere det, så den fremadgående trailer-tunge ville presse mod armen.
Jeg har ikke haft nogen problemer med at stoppe min cykel, mens jeg trækker min børnevogn (i alt 70 kg), mens jeg rejser 30+ km / t på en ned ad bakke. Min cykel har v-bremser. Jeg har endda været nødt til at foretage et nødstop fra 15 km / t og trak stadig baghjulet fra jorden. En cykel med for- og bagskivebremser skal være nok.
Fremragende planlægning - Jeg har formået at løfte baghjulet på to forskellige cykler, mens jeg bremser en tung trailer til et stop.
To svar:
Johnny
2013-10-29 01:10:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dette site beskriver en fleksibel prototype til træk i vogne, der inkluderer et automatisk bremsesystem. Det beskriver brug af en fjederbelastet stang inde i et ydre rør med et segment af bremsekabel fastgjort til røret:

Det enkle bremsekabeldesign vil bruge traileren til at bevæge sig mod cykel, som også bevæger huset med bremsekablet mod cyklen. Denne kraft skubber kablet ind i stangen, hvilket forårsager spænding på kablet og griber ind i bremserne.

enter image description here

(jeg tror, ​​det er ok under CC-licens til at genudgive deres diagram ved at tilskrive det til forfatterne af den originale artikel, Matt Ramirez, Chris Carvalho og David Hernandez)

Som et koncept ikke dårligt, men jeg tvivler på, at kablet ville vare længe. Det er bedre at bruge et håndtag til at give et næsten lige træk i kablet. Håndtagsforholdet kan bruges til at kontrollere mængden til kabelbevægelse versus tilsidesættelse. Sigt efter ca. 50 mm til 100 (2-4 tommer) for at aktivere bremser fuldt ud, eller justeringen vil være for hård, og bremserne vil blive bedømt, når de tændes og tændes. Det er nødvendigt med omhyggeligt valg af håndtag og fjederspænding, og dette vil ændre sig med vægten på traileren.
Et håndtag kan være overlegen, men gør designet mere komplekst med mere bevægelige dele. For et hjemmebrygget design er det sandsynligvis bedre at holde det simpelt end at designe det optimale, men alligevel mere komplicerede design. Da kablet ville være beskyttet af kabelhus, der giver det frihed til at glide, er jeg ikke sikker på, at det vil opleve unødigt slid fra den sidelæns kraft, der udøves af stangen - det fungerer som en skråstregkabel til en udliggerbremse.
Aaron
2013-10-28 23:34:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du kan køre en lang mekanisk skive / v / kanti- bremse til baghjulet / hjulene. Det ville sandsynligvis ikke være for svært at gøre, da du kan købe hus og kabel i længden.

Hvad angår fremstilling af et fleksibelt træk, kan jeg tænke på et par muligheder:

  • Kuglekobling: Ligesom en bil / lastbilkobling, hvor du har en kugle, giver dette dig et jævnt bevægelsesområde, men kan være lidt voluminøst, når du finder ud af en måde at fastgøre den til cykel.

  • Dobbelt knivbolt: At have en vandret samling efterfulgt af en lodret samling giver dig de to største bevægelsesakser, og det er nemt at arbejde på, men mindre bevægelsesområde.

Tak! Kender du tilfældigvis nogen eksisterende vogne eller trailere, der har et kabel fastgjort mellem cyklerne og vognen til bremsning?
Jeg kan ikke rigtig finde / tænke på nogen med det jeg tænker på, men her er et link til et diagram over trailere (betegner dem med bremser): http://www.twowheelingtots.com/bike-trailer-comparisons/
Alle de trailere, der er anført i dette diagram, har ikke "trailerbremser". De er enten parkeringsbremser eller joggingbremser. Uanset hvad vil de med de mest cykellignende bremser have kablet op til løbehåndtaget. Kablet skal omdirigeres.
Hvad angår et træk, foreslår jeg at bruge Burley-træk. Jeg udskiftede trækket på min ikke-Burley barnevogn med en, og det klarer sig meget godt. Jeg har bøjet det rundt på mange måder gennem årene, og det viser ingen tegn på fiasko. Det har ikke en trækkende effekt som nogle, der bruger en fjeder til fleksibilitet


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...