Spørgsmål:
Brug nu op til 200 dollars på en cykel til langsomme ture på grusveje
PetterJhon
2018-12-27 14:17:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg er far med et barn, der bare bliver gammel nok til, at vi kan cykle rundt sammen. Jeg har brugt en 10 dollar cykel, jeg fik fra et garagesalg, men det er bare rustent skrammel på dette tidspunkt. Vores andet barn bliver stadig nødt til at være i et bagsædemonteret sæde i endnu et år eller to, så jeg vil ikke gider at investere i en dejlig cykel til mig, der kommer til at blive sprængt op lige fra monteringen af ​​barnesædet .

Så hvis jeg højst kun har 200 dollars at sætte i en cykel, hvilken type cykel er mindst dårlig, når den er billig? Jeg har plukket op, at "cyklerne med fuld suspension" bare er forfærdelige på de billige cykler (og det er alt, hvad min Walmart ser ud til at have), men hvad med helkrops-solide vejtypecykler? Jeg bruger 95% af tiden bare på at grille rundt på grusveje og måske lette grusstier. Intet på bjergene, men heller ikke noget behov for reel hastighed.

Ja, brugt. Shop noget mere garage salg på udkig efter en cykel af bedre kvalitet.
Velkommen på siden, og spørgsmål om billigere cykler er gode, bare rolig.
To ord; Politi auktioner
To ord: En andens.
I Austin TX er der (godt, plejede at have været; har ikke boet der i et halvt årti) en dejlig lille cykelbutik på østsiden ejet af en tidligere leder af Yellow Bike Project (lokal nonprofit, der løser op / giver væk / træning folk til at reparere cykler), der, mens de var en profit-virksomhed, gjorde det til deres primære formål at imødekomme pendlere, der har brug for billig og pålidelig transport; de solgte begge billige cykler og ville reparere meget billigt ved hjælp af brugte dele. Jeg er sikker på, at der er lignende steder andre steder.
@CharlesDuffy Du er velkommen til at redigere YBP-svaret i https://bicycles.stackexchange.com/q/1686/19705 for at øge detaljeringsdybden.
@petterjhon, hvis du har chancen / valget, så prøv et midtermonteret børnesæde. De er bedre end bagmonterede, der lægger en masse vægt bagud, og barnet ser intet fremad, men din nedre ryg. "weeride" er et fremragende design. Og cykelsædet bevarer sin værdi til salg senere.
Jeg har faktisk ikke beskæftiget mig meget med YBP (bortset fra at låne dem penge til opførelse af deres nuværende bygning) - Jeg har mere erfaring med den separate profit-butik, der ejes af en af ​​deres tidligere ansatte. Når det er sagt, formoder jeg, at det link, du har angivet, kan være nyttigt for folk, der ser på dette spørgsmål - hvis der er en lokal nonprofit, der måske er egnet til at hjælpe dem med at imødekomme deres transportbehov inden for budgettet (eller som en fordel for folk, der sætter i frivillige timer, som det var en mulighed i YBP's tilfælde), er det relevant.
Planlæg ikke at købe en billigere cykel (ny eller brugt) og "opgradere" dele senere. Det er en dyr måde at lave en billig cykel til en middelmådig cykel, når de kulmulative deleomkostninger ville have købt en komplet cykel. Været der gjort det!
Fem svar:
Andrew Henle
2018-12-27 16:54:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg vil anbefale en anden brugt cykel. Det kan tage lidt tid at finde en passende, der passer til dit budget, men garagesalg, genbrugsbutikker og måske endda Craigs liste er gode steder at finde gode brugte cykler, der passer ind i dit budget.

A par anbefalinger:

 • Køb ikke en cykel uden at se den.
 • Medbring et sæt anstændige værktøjer til en god inspektion (Brug ikke billige værktøjer på en andens cykel ...)
 • Løsn og fjern sadelpinden, se indeni for dårlig rust / korrosion
 • Gør ALLE de dele, der skal rotere / bevæge sig glat? (En rusten kæde er ikke så farlig - den kan udskiftes, men tæl det i dit budget)
 • Se om du kan løsne pedalerne fra kranksættet
 • Fjern og udskift hjulene - du bliver nødt til at udskifte dæk og slanger til sidst ...
 • Kontroller kabler og bremseklodser (ikke så farligt, det kan godt være nødvendigt at udskifte dem, men tæl det i dit budget)
 • Løsner styret og headsettet

Det er klart, at du bliver nødt til at kunne bringe cyklen tilbage i sin oprindelige tilstand.

Hvis du kan ' t gør noget af det uden at beskadige cyklen, det er ikke en god cykel at købe. Hvis du for eksempel ikke kan få sadelpinden, pedalerne eller headsettet løs, er der sandsynligvis alt for meget korrosion eller rust.

Hvis sælgeren ikke vil have dig til at tjekke cyklen sådan , køb det ikke.

Jeg er ikke sikker på, at det virkelig er nødvendigt at skrue på alle møtriklignende ting på cyklen (selvom det er sandsynligvis en god idé at kontrollere, at sædet kan justeres, og det er ofte muligt uden værktøj). Du leder primært efter dårlige lejer og dårlig korrosion.
@DanielRHicks Sandt, men et overfladisk anstændigt ydre kan skjule en intern katastrofe. Problemet er, at du ikke vil have cyklen, hvis der er beslag på dele. Hvis du er erfaren nok til at vide, hvordan du kan få øje på det, behøver du ikke at få at vide, hvad du skal kigge efter, eller hvor du skal lede efter det. Så jeg gik lidt overbord i ånden af ​​fuldstændighed.
Det er let at dreje / vrikke hjulene, rykke på krumtappen, sætte forbremsen og svinge cyklen frem og tilbage (for at kontrollere headsettet).
Jeg tror, ​​dette ville have gavn af noget mere differentiering. Det er fint, hvis styret og heatset er rustet på, hvis cyklen er tilsvarende billig og stadig strukturelt ok.
@Nobody * Det er fint, hvis styret og varmesættet er rustet på * Indtil du skal servicere headsetlejerne. Hvilket, da styret og headsettet er rustet på plads, er meget sandsynligt.
@AndrewHenle Så smider du cyklen væk og får en ny.
@Nobody Eller i dette tilfælde: "Hvis du ikke kan gøre noget af det uden at beskadige cyklen, er det ikke en god cykel at købe." Husk aldrig, at "Så smider du cyklen væk og får en ny." virker frygtelig spild.
Dette er grunden til, at jeg ikke anbefaler, at folk, der er ny på at ride, får brugt en cykel, medmindre deres lokale cykelbutik har et godt ry for at sælge gode brugte cykler. Nye ryttere mangler ofte viden til at afgøre, om en brugt cykel er i god stand, og om de får deres penge værd.
@Kibbee Alt sandt. Men i betragtning af begrænsningerne i spørgsmålet, og i betragtning af at spørgeren synes at ønske at lære, syntes jeg det var værd at lægge det, jeg ville se efter. Alle skal starte et sted.
Nobody
2018-12-27 20:23:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Brugte cykler er bestemt det rigtige område, men jeg tror, ​​afhængigt af hvor meget af en cykelmekaniker du er, har processen brug for mere differentiering end det eksisterende svar.

Så:

 • Undersøg inden du køber, medmindre det er næsten gratis. Dette inkluderer en testtur.
 • Sørg for, at alle dele du selv kan servicere faktisk kan serviceres. Eller overvej alternativt, at du kun vil bruge cyklen, indtil den første del, du ikke kan servicere, går i stykker. Det er
 • Sørg for, at du kan justere sadlen til din højde (det er et must). Husk, at den skal overlappe nok med rammen (som en fingerlængde), ellers kan den gå i stykker.
 • Sørg for, at du kan justere styret, hvordan du vil have det (hvis det er nødvendigt og muligt, ellers er cyklen ikke til dig)
 • Sørg for, at du har det godt på cyklen
 • Sørg for, at lysene og reflektorerne fungerer som krævet af loven og din personlige sikkerhed, eller du kan erstatte det, der er brudt.
 • Sørg for, at alle gear fungerer fint (det er sandsynligvis ikke noget, du erstatter dig selv som amatør). Det betyder, at du bruger hvert gear under testkørslen og prøver at lægge en masse vægt på pedalerne (hvis kæden og gearene er slidt, springer det måske under belastning, og et nyt sæt gear og en kæde er ret dyrt). li>
 • Sørg for, at hjulene er runde, dvs. ikke vippes side om side eller op og ned
 • Sørg for, at hjulene ikke skraber nogen steder. Bremserne bør ikke røre ved hjulet, hvis de ikke er aktiveret.
 • Sørg for, at bremserne fungerer godt. Du bør virkelig lære at få øje på slidte puder og udskifte dem selv.
 • Hvis dækkene er for slidte eller gamle, skal du overveje at du snart skal udskifte dem
 • Hvis du kan skifte et dæk (Jeg håber det :)) Sørg for, at hjulene kan fjernes fra rammen.
 • Hvis du kan og vil udskifte pedaler, hvis lejerne går dårligt, skal du sørge for, at pedalerne løsnes fra krumtapene.
 • osv. afhængigt af din egen viden

Du behøver ikke være i stand til at udføre meget vedligeholdelsesarbejde, men hvis du ikke kan, er selv en $ 200-cykel sandsynligvis for dyr til at være pengeeffektiv.

Prøv at tage en ven med, som har noget kendskab til cykler. 4 øjne ser bedre end to.
ChrisW
2018-12-27 22:48:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Anden hånd.

Min $ 800 (voksen) cykel, en "hybrid" (en Kona "Dr. Dew") er 7 år. Jeg tror, ​​jeg så dens nuværende værdi (nu gammel) anslået til $ 230, selvom jeg ikke kan huske hvor. Jeg vil hellere have det end en ny billig cykel - dejligt gearskifte, gode bremser, solide let drejelige hjul (og gode dæk).

De siger, jeg ved ikke, det bedre komponenter har brug for mindre vedligeholdelse.

På dette skifter jeg kæde (og undertiden kassette) og bremseklodser to gange om året (f.eks. hver 5000 km); og skiftede bundbeslag en gang efter ca. 25.000 km, da pedalerne begyndte at svinge lidt; og skift dæk en gang hvert 5. år eller deromkring; og smør kæden, og det er al den vedligeholdelse, det kræver.

Jeg får indtryk af, at der er cirka tre slags cykler:

 1. $ 150 fra stormagasinet
 2. $ 550 + fra cykelbutikken
 3. $ 1500..15000 racercykler

Jeg tænker på en brugt version af kategori # 2 kunne være bedre end en ny nr. 1.

Udskiftning af alle udskiftelige komponenter - nye dæk, nye bremseklodser, ny kæde og kassette - kan koste en god del af $ 100 (så hvis det er et problem, så find en cykel, hvor disse ikke er slidte, så du har miles at gå, før de skal udskiftes). Disse komponenter slides, hvis cyklen køres og / eller som årene går, ville jeg forvente det og ikke se det som en fejl på cyklen (selvom det kunne være noget, der har brug for service for at gøre en cykeltur i stand) .


Rediger for at tilføje: hvis du er "på grusveje og måske lette grusstier", vil du måske have gode dæk, punkteringsbestandige dæk, måske touring (langdistance) dæk.

Slidbanen betyder ikke noget (og en tyk / tung slidbane, dvs. knottede dæk, gør det bare langsommere, fordi din pedalindsats går mod at deformere drejeknapperne på dækkene, når den ruller, måske denne slags mountainbike 'dæk er til mudder eller noget, jeg ikke ved), det, der betyder noget for mig, er modstanden mod små stenflis.

Jeg kører hele tiden på en gruscykelsti, og dækkene er blandt de bedste komponenter på min cykel - jeg købte dem specielt, de fulgte ikke med cyklen. En person med en cykel og lettere dæk vil måske ikke køre på den sti.

Et bredere hjul (mine, der er lavet som en 'hybrid' cykel, er som 32 i bredden snarere end de 23, du ville have finde på en racercykel), kan også være mere egnet til det - bortset fra eller såvel punkteringsmodstand, er bredden på et dæk relateret til dets tryk (fordi "dæktryk" ganget med "overfladeareal på dækkets kontaktområde med jorden "svarer til" cyklens og rytterens vægt "), så mine er under tryk til at ligne 80 i stedet for måske 120, som du finder på racerdæk (hvilket bidrager til, at deres tur bliver beskrevet som" tænder-raslende " i en kommentar nedenfor). Jeg tror (dvs. det føles som om, måske jeg tager fejl), at de relativt tunge dæk bidrager til cyklens "affjedring" - cykelhandsker med let polstrede håndflader (mellem hælene og håndtaget) hjælper med også det.

*nikke*. Min tidligere svoger plejede at lave cykelbygninger til et stormagasin, og de fik mange dele, der bare var forkerte - trådet baglæns eller sådan. Han reddede nok sådanne komponenter fra skraldespanden til at bygge en cykel til sig selv - men enhver, der ikke kendte dens egenskaber, ville ikke få en blok, uden at den faldt fra hinanden; og hvis byggeriet blev udført af en anden end ham, kunne nogle af disse dele have gjort det på kundecykler. Skal være enig med "brugt nr. 2" -anbefaling.
* Et bredere hjul som 32 i stedet for de 23, du finder på en racercykel, kan også være mere egnet til det. * Helt sandt. Tag ikke et 23 dæk på grus. Hvis du er heldig, skal du bare rasle alle fyldningerne ud af dine tænder. Hvis du er uheldig, vil du rive sidevæggen på en grim sten. Dækafstand på brugt vejramme skal være noget, man ser på - undgå en racerramme, der ikke engang kan håndtere 28'ere, meget mindre 32'ere.
Racercykeldæk bliver lidt bredere i disse dage - 25mm er sandsynligvis normen nu. Men det er ikke meget bredere, så jeg er enig med dine råd om bredere dæk.
Argenti Apparatus
2018-12-28 04:09:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tilføjelse til Criggies svar om køb af brugt.

Craiglist ser ud til at være en god kilde til brugte grundlæggende cykler, hvor jeg bor. Facebook-grupper og fora har tendens til at være lidt mere specialiserede og beskæftige sig med avancerede cykler og komponenter. Jeg ville prøve at få en cykel, der er et par år gammel og ikke har set for meget brug. En rimelig sælger burde være i stand til at fortælle dig det år, de købte den.

Jeg ville blive fortrolig med hierarkiet i Shimano-drivlinjer og bremsekomponentgruppesæt, så du har en idé om kvaliteten af ​​cykler, du ser på. De fleste hybridcykler leveres med MTB-grupper. De niveauer, du sandsynligvis vil støde på, er i rækkefølge efter faldende kvalitet: Deore, Alivio, Acera, Altus, Tourney.

Højere gruppesæt skifter og bremser bedre og er mere robuste. For den ridning, du vil gøre noget over Tourney, skal det være fint. Du ser ofte cykler med en blanding af to niveauer.

Mange hybrider har frontophæng. På det prisniveau, du ser på affjedringsgafler, tilføjer du bare vægt, men du finder måske ud af, at det er svært at finde en egnet brugt cykel uden dem bare fordi de er så allestedsnærværende. Hvis du kan leve med vægten, er det OK, og jeg vælger bestemt en cykel i god stand med affjedringsgafler over en i dårligere stand uden. Undgå billige fuldophængte cykler for enhver pris.

Bob Cat
2018-12-28 02:04:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du kan få en perfekt god cykel på Walmart til $ 89.

https://www.walmart.com/ip/26-Roadmaster-Granite-Peak-Men-s-Mountain -Bike-Black / 55376950

Få 3 års garanti for $ 11. Hvis noget går i stykker om 3 år, giver Walmart dig endnu en ny cykel. Hvis ikke, kan du sælge den til $ 10 ved et tag-salg.

Denne særlige cykel har fjedre foran, men du vil aldrig bemærke, at de er der, medmindre du hopper ud af en rampe.

** Enhver cykel slår at gå **, men en billig BSO tjener sin velfortjente latterliggørelse fra cykelmekanikere for den dårlige byggekvalitet, ikke fra lycra-cykelsnobber, der virkelig ikke er ligeglad.
Jeg pendlede på en billig cykel i årevis, på en pendling, der var ca. 6 km hver vej. Jeg ville og købte en bedre cykel senere, da min pendling steg til 18 km hver vej. Jeg ved ikke, om du har prøvet en bedre cykel, det er overraskende, hvor meget bedre det kan være.
En del af grunden til, at Walmart sælger millioner af cykler, er, at enhver reparation ville være dyrere end ny cykel, og disse cykler går i stykker.
Jeg vil gerne minde alle om vores politik "[vær god] (http://bicycles.stackexchange.com/help/behavior)". Jeg har redigeret dele af dette svar og slettet et antal kommentarer, der ikke var i overensstemmelse med denne politik.
@ojs Og * hvis * du kan få en cykel med tre års garanti (reel garanti, ikke kun for rammen eller noget) for $ 100, ville det stadig være en god handel.


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 4.0-licens, den distribueres under.
Loading...