Spørgsmål:
Hvorfor skal jeg bære cykeltøj lavet af spandex?
Johan Dahlin
2010-08-26 01:03:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvad er grunden til at bære cykeltøj lavet af Spandex (Lycra)? De ser bestemt ret mærkelige ud.

@geoffc hvad med goth cyklister?
@Jay Bazuzi Det er klart, at Goth-cyklist skal køre i dragter og slips.
Gå på en lang tur i sportsbukser. Gå derefter på en lang tur i cykelshorts den næste uge. Så kan du selv besvare spørgsmålet.
Syv svar:
Jared Harley
2010-08-26 01:07:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg troede også, at spandex shorts så underlige ud, indtil min kone købte et par med polstringen til mig. Nu kan jeg slet ikke ride i almindelige shorts!

Shortsen med polstring hjælper med at beskytte dine følsomme lyskedele og hjælper dig med at holde dig køligere og tørre (forhindrer ubehagelige sår) ved at fugte fugtigheden (sved ) væk fra din krop. Der er ingen binding eller gnidning i de forkerte områder, og alle dine jiggly dele holdes sikkert på plads.

Og et stort, vigtigt punkt omkring cykelshorts - du bærer dem uden undertøj.

Trøjer kommer også i stramt og løstsiddende materiale - jeg foretrækker personligt de løstsiddende trøjer (jeg er ikke ligefrem tynd nok til at bære de trætte trøjer). Bortset fra fugttransporterende, de giver, kommer de også i ekstremt synlige farver, hvilket er rart, når du er ude at ride alene, især hvis udsigten er lav.

De samles heller ikke hvor som helst.
Jeg tror ikke, at Spandex-delen nødvendigvis er den fugtspredende del, men da de er tyndere, flytter fugt lettere.
@Rebekah i det mindste i teorien. Min kone har et par seler, hun bruger til at forhindre, at shortsen glider ned, mens hun kører.
Begyndelsen på svaret er lidt underligt, du "tænkte det også" om hvad? Bortset fra det gode svar :)
@Johan - afklaret: Jeg syntes shortsene så underlige ud. Mine kolleger gør stadig grin med mig, når jeg kommer ind i mine shorts, men de har ikke meget at sige, når jeg påpeger, at min røv ikke er ond efter at have kørt ind på grund af dem!
Jeg foretrækker meget uld frem for Lycra til formtilpasning eller løst cykeltøj. Det lugter ikke selv efter flere svedige forlystelser og trækker vejret meget bedre end de fleste stoffer, jeg har brugt. Ekstra bonus: uldbeklædning er normalt mindre garish og logobedækket. Så mit svar ville være, at der ikke er nogen fordel for Lycra!
Hvis det er polstring i de shorts, du ønsker, behøver du ikke gå med spandex. Der er cykelshorts, du kan købe, der har polstring, men ellers ligner almindelige shorts. Jeg formoder, at du også kan bære dem uden undertøj (hvis du vil), men det gør jeg ikke (TMI, jeg ved).
@Jared Jeg anbefaler at bruge hagesmæk snarere end cykelshorts + seler. De er dybest set de samme som det, du siger, hun bruger nu, undtagen hagesmæk har indbyggede seler, og de er sandsynligvis mere behagelige end hjælpebøjler.
bikesandcode
2010-08-26 01:07:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Der er et par gode grunde til det.

  • Mere aerodynamisk, vi mennesker lægger ikke meget strøm ud, så hver eneste lille hjælp hjælper
  • Polstret shorts. Du vil have disse i noget længere end en kort tur. De fleste shorts med puder er tilfældigvis spandex.
  • Fugtgivende
  • Læs nogle ting for et par år siden om muskeltræthed, når jiggling (grov vej / mountainbiking) er større end hvis du komprimere musklerne lidt, så de ikke bevæger sig så meget
Muskelkompressionen er, hvad Under Armour markedsfører deres ting baseret på.
Martynnw
2010-09-14 16:15:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvis du ikke kan lide den måde, de ser ud (og ærligt talt ser ingen mand godt ud i lycra shorts), kan du bære et par lycra shorts med baggy shorts (eller bukser) over toppen - på den måde får du stadig alle komfortfordelene uden nogen af ​​de typiske sanktioner.

Der er ingen lommer i cykelbukser og heller ingen bæltestropper. Jeg har gamle "rundt i huset" bukser oven på cykelbukser .... Jeg mener, hvor hænger en rigtig mand sin lædermand, når han kører?
cardo
2010-09-11 23:10:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Afhænger af, om du vil have respekt på LBS eller ethvert andet sted, du går ind. Jeg er afskåret, T-shirts og tiere. Jeg kan godt lide at gå forbi de fyrer, der brugte mere på deres tøj, end jeg brugte på min cykel. Sikker på, jeg ligner en bygningsarbejder, der har mistet sit kørekort, men jeg bærer heller ikke 420 / slipsfarvet. Fejlretning og en modstridende stribe. Så snart nogen siger 'du skal ...' Jeg er væk, og det er billigere. Tøj kan gøre Manden, men de skaber ikke en mand. Gå til et skisportssted og se på de mennesker, der kommer ud af enderne af 'bunny-løberne', de har alle de smarte ting. "Gør det bare."

markdrayton
2010-09-12 00:53:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Fordi svedig, krøllet bomuld a) chafes og b) er ret uhygiejnisk. Lycra ("spandex") trænger sig ikke sammen, skifter sved mere effektivt og (hvis polstret) tager lidt af gaden væk. Jeg er så vant til at bære det, tanken om at se mærkelig kommer ikke engang ud i mit sind.

Uanset hvad du har på, skal du sørge for at vaske det ofte.

D'Arcy Norman
2010-09-12 07:18:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De første par år med cykelpendling handlede jeg om bomuldsshorts og skjorter. Jeg syntes, lycra så dum ud og spildte penge. Så prøvede jeg nogle lycra shorts. Hvilken forskel. Mine ting blev ikke chafed eller squished på 15 km turen til arbejde. Jeg blev køligere og tørre. Det er det hele værd. Jeg bruger altid lycra-cykelshorts nu (polstring og hold-stuff-in-place-evnen er afgørende for komfort).

user1852118
2012-12-28 02:46:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

For dem der ikke er begejstrede for at tabe en masse penge på dyre lycra shorts, der ser underlige ud og gør dig ubehagelig, er der et alternativ! Du kan købe liners, der gør alle de samme fantastiske ting (fugtgivende, bundpolstring, gonadekomprimering) til en brøkdel af prisen. For eksempel disse: Herre cykelforere Jeg er sikker på, at der er andre alternativer fra andre kilder. Disse giver dig mulighed for at beholde dine baggies og få 90% af fordelene ved $ 100 lycra shorts :)

Liners er et godt alternativ, men klappningen af ​​dine baggies bliver irriterende på længere / mere seriøse ture. Og så er der den ekstra træk.


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 2.0-licens, den distribueres under.
Loading...