Spørgsmål:
Er det normalt at stoppe så meget på grund af brændende lår?
Martin
2017-03-23 03:20:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har taget cykling på grund af en operation, jeg havde i august 2015. Min konsulent gjorde det klart, at jeg var nødt til at træne regelmæssigt.

Jeg troede, at cykling sandsynligvis var en af ​​de bedste øvelser, jeg kunne gøre.

Jeg finder det så hårdt på bakker, endda en blid op ad bakke. Meget smertefuld røv og ømme, brændende lår. Den røv, jeg kan leve med. Men kombinationen af ​​begge hindrer mig i at ønske at gå ud.

Min sidste tur var 17 miles. Og 24 to dage før. Kombination af alle gradienter. Ikke langt ind i min tur ramte jeg en blid op ad bakke, og mine lår begyndte at brænde. Jeg forsøgte at ignorere det, men var nødt til at stoppe et minut og derefter gå igen.

Det så ud til, at jeg hvilede længere, end jeg cyklede. Sandsynligvis omkring 10 omdrejninger. Det virkede latterligt. Jeg bliver 57 om to dage.

Er det fordi jeg er ny med at cykle og min alder? Måske laver jeg for meget? Er det normalt, og bliver det bedre med praksis?

** Vær opmærksom på, at du ikke vil finde pålidelig medicinsk rådgivning om Stack Exchange. ** Selvom dette synes at være helt normal smerte fra muskeltræthed, typisk for nye cyklister, skal du overveje følgende: Når man * begynder at træne *, og gør det med så meget entusiasme (nul til 20 miles, respekt!) er det en god ide at * konsultere sin læge *.
Hvor meget vejer du? Hvor mange etager med trapper kan du gå op, før du bliver nødt til at bremse?
Hvilken slags cykel kører du? En behagelig krydstogter vil være hårdt arbejde op ad en bakke. BTW - tillykke med at lytte til konsulent og gøre noget ved det.
Parmuligheder - første note, du har to problemer ... rygsmerter og brændende lår. Prøv at undgå bakkerne i et par måneder, indtil du er stærkere. Eller find en rute, der har rullende stiger og falder, sjovere end en klatring. Afhængigt af din operation kan stramme cykelshorts også hjælpe ved at lægge tryk på lårmusklerne. Også din sadelform / blødhed kan bidrage til smerter på bagsiden.
@iled, det er en ret minimal redigering, og jeg har accepteret det, fordi det er teknisk korrekt, men redigeringen ændrer ikke rigtig eller forbedrer spørgsmålet.
Martin, jeg formoder, at dit cykeludstyr ikke passer til dig. Beskriv din cykel (race, pendler ...). Fortæl os også antallet af tænder på den mindre klinge? Og antallet af tænder på den største tandhjul på baghjulet.
@Criggie jeg vejer 68 kg og er 5 '5 "høj. Ikke sikker på trappen. Jeg kører på en flad barcykel. 34 lille kædehjul / 30 store bageste tandhjul. Jeg er ret sikker på, at det er stort for mig, men jeg har det indstillet i stand til at hvile min hæl på pedalen, når jeg sidder. -bar-433
Først tak for at lade mig bruge "butt hurt" i et svar. For det andet er cyklen sandsynligvis OK, men beslaget er næsten helt sikkert slukket.
OK 68 kilo er lille. Jeg forventede noget godt i tre cifre.
Brændende lår kan være et tegn på, at sædet er for lavt. Få din position tjekket ud.
Ni svar:
Nate W
2017-03-23 03:30:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mere end sandsynligt er det normalt, og ærligt talt er dine ben sandsynligvis ikke vant til det. 17 miles er en lang vej for en nybegynder, så jeg klapper dig selv på ryggen for det.

Du kan muligvis også drage fordel af en ordentlig pasform fra en cykelbutik. Da mange begyndere enten har deres sæde for højt eller for lavt, hvilket kan begrænse din kraft og faktisk få dig til at trætte hurtigere, selvom en pasform tager meget mere i betragtning at netop det. Uanset hvad ville det sandsynligvis være umagen værd at i det mindste slå op en god guide og kontrollere din kropsholdning, det kan gøre en stor forskel.

Med hensyn til din alder er jeg 32, og kender flere mennesker i 60'erne, at kunne efterlade mig bag at gå op ad bakke (eller hvor som helst) med lethed.

Jeg er i god form og har kørt af og på i flere år og er stadig nødt til at stoppe fra tid til anden. Det bliver dog bedre.

Du kan også se på din diæt og mad, der er præ-ride, det er også vigtigt, at hvis du skal på en lang tur, tager du nogle snacks til undervejs, så at din krop har noget brændstof at brænde. At spise 30 minutter til 1 time før en tur vs ikke spise overhovedet kan gøre en monumental forskel.

I bund og grund har du taget et sundt valg og en sjov til at forbedre dit eget helbred og din livsstil! Bliv ved med det og giv ikke op eller føl dig dårlig, hvis du har brug for at stoppe og trække vejret fra tid til anden, det vigtigste er, at du er ude at ride!

Hydrering er også vigtig. En 20 miles tur tager mere end en time, det er for de fleste cyklister for længe uden drikkevand.
mattnz
2017-03-23 04:12:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ud over svaret fra @Nate vil jeg også rose dig for at lægge 17 miles efter en 24 miles tur. Slå ikke dig selv op for at kæmpe lidt.

Sørg for, at du giver masser af restitutionstid. Du bliver ikke fit træning, du kommer fit til at komme dig efter træning. Hvis du ikke giver tid til at komme sig fuldt ud, vil du kæmpe for at blive montør. To dage efter en stor indsats er ikke nok restitutionstid for en person i vores alder, der ikke er vant til at ride. (Jeg overlevede den slags misbrug, da jeg var 20-årig, men ikke nu, så svar på en del af dit spørgsmål - ja, en del af det er, at du ikke længere er 20). Jeg foreslår, at efter en stor dag som dine 24 miles, skal du ikke gøre mere end halvdelen af ​​denne afstand i let tempo to dage senere. (spørg gerne et nyt spørgsmål om dette)

Et andet almindeligt problem for begyndere er at køre for højt gear. Hvis du ser cyklister køre, ser du pedalerne typisk dreje omkring 80-90 o / min - (kadence). Mange begynderpedaler ved lavere kadence, da det føles mere som gåhastigheder. Lav kadence kræver mere kraft i hvert pedalslag - og resulterer i en hurtig udbrænding af de store benmuskler. At lære at træde i hurtigere kadence kræver øvelse og koncentration, men det er værd at gøre, hvis du planlægger at fortsætte med at cykle. Hvis du regelmæssigt er i det laveste gear og træder langsomt, er det muligt at skifte gear til at give dig lavere gear.

Sammenfattende

 • gør det ikke - langsomt langsomt er vigtigt
 • lyt til din krop, korte lette dage er lige så vigtige som store indsats dage.
 • Sørg for, at din cykel er konfigureret rigtigt
 • det vil tage tid i sadlen at føle sig bedre
_ "Du kommer ikke i form til at træne, du bliver i stand til at komme dig efter træning." _ Dette! Så vigtigt!
"Jeg overlevede den slags misbrug, da jeg var 20-noget" for ikke at være pedant, men som en person, der er 20-noget: Ja, du overlever det, men det er langt fra behageligt. Jeg tror, ​​at ældre bare ikke kan huske ubehag og smerte, og at alt plejede at være let, da de var yngre. Ellers er jeg enig i alt, hvad du har sagt;)
Kadence-tingen er vigtig, og det tog mig alt for lang tid at indse, hvor vigtigt det var. Spin, ikke mash.
Daniel R Hicks
2017-03-23 05:12:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det er svært at sige.

Først skal du være sikker på, at din cykel passer dig rimeligt godt. Behøver ikke at være perfekt (og hvad der er "perfekt" ændrer sig alligevel, når du kommer i bedre form), men du behøver ikke at forvride din krop til at køre.

Især styret skal være et behagelig afstand væk fra sædet, så du hverken skal skrumpe din krop op eller nå en lang afstand. Og lige så vigtigt skal dit sæde løftes over pedalerne, så dine ben næsten er udvidet i bunden af ​​dit pedalslag. (Det er en almindelig fejl at sætte sædet for lavt, og dette lægger ekstra belastning på lår og knæ, hvilket muligvis fører til knæskade.) Men du vil heller ikke have sædet for højt, da dette får dig til at "rocke" på sædet, hvilket bidrager til den brændende fornemmelse.

Med hensyn til sædeforbrændingen er det mest et spørgsmål om at blive "konditioneret", men det kan hjælpes i en grad ved - at sige det tydeligt - barberer din røv. Hårene lige rundt om åbningen der har en tendens til at blive sammenfiltret og trække i hinanden, indtil de trækkes ud af rødderne (det er sådan, du "konditionerer" området). Barbering (jeg bruger en elektrisk skægtrimmer) kan hjælpe enormt. (Du behøver ikke at barbere dig rundt om familiens juveler - bare den del, der kontakter sædet.)

Hvad angår lårsmerterne, du oplever, kan det være manglende træning, det kan hvis du har sædet for lavt, kan det være, at du træder i for svært gear, eller du kan have en medicinsk tilstand.

At have sædet for lavt har jeg allerede adresseret. Pedalering i for svært gear er en almindelig uerfaret fejltagelse. Bortset fra når du cykler afslappet eller kortvarigt klatrer op på en kort, stejl bakke, skal du forsøge at opretholde en "kadence" (pedalomdrejningstal) over ca. 60 omdrejninger i minuttet og muligvis så højt som 80-90 (rigtige cykelnørder gør til tider 110) . Eller en regel, som jeg kan lide at bruge, er at din pedalhastighed skal være mindst lige så hurtig som din vejrtrækningshastighed, måske dobbelt så hurtigt. (Denne regel tilpasser sig pænt over en række anstrengelsesniveauer.) Brug af for langsom kadence fører til muskelsmerter og kan forårsage knæskade.

Der er flere medicinske tilstande, der kan forårsage dine symptomer, selvom du generelt ville have haft et antydning til dem tidligere, da de almindelige er genetiske (selvom de ofte har en tendens til at blive værre med alderen).

Den ene er McArdles sygdom, en muskeltilstand, du ofte vil opleve mere hvis du træder langsomt i et for vanskeligt gear. Smerten ved denne tilstand har tendens til at forekomme med det samme og kan ofte være ubehagelig. Hvis det bliver dårligt, vil det normalt give betydelig lindring at stoppe og arbejde benene uden vægt på dem eller massere dem.

Et sekund er Myoadenylate Deaminase Deficiency (MADD), en tilstand, hvis symptomer er provokeret på grund af den samlede udmattelse af en gruppe muskler over en periode på minutter eller timer, versus et pludseligt problem, når man klatrer op ad en bakke eller hvad som helst . Smerten fra denne tilstand bliver normalt ikke dårlig før cirka 36 timer efter træning, og så føles det som en "trukket muskel".

Især ved begge disse tilstande vil du ofte bemærke, at der er en rustlignende sediment i urinen, eller at din urin er usædvanligt "te-farvet". Hvis du bemærker dette symptom, skal du tale med en neurolog (ja, en neurolog) ASAP.

Ellers kan du google betingelserne og kontrollere symptomerne mod dine.

Der er også "rumsyndrom" (normalt mere et problem med kalvene) og flere forskellige typer vaskulær sygdom, som kan forårsage smerter i benene.

Et punkt mere:

I en alder af 57 år er det sandsynligt, at du for nylig er blevet placeret på statin medicin mod højt kolesteroltal. En ret almindelig bivirkning af disse lægemidler er muskelsmerter, og i nogle tilfælde kan den være alvorlig (og symptomatisk for vedvarende muskelskader). Disse symptomer har tendens til at komme gradvist op efter mellem 3 og 12 måneders statinbehandling og vil normalt forsvinde inden for en måned eller to efter ophør af lægemidlet.

Hvis du har alvorlige muskelkramper eller mørkfarvet urin, mens du er på statiner, skal du straks afbryde lægemidlet (pr. Mayo Clinic). Hvis symptomerne ikke helt når det niveau, skal du stadig diskutere med din læge.

Ganske sikker på, at det var røvmuskler. Tak for et billede, jeg ikke ønskede.
Jeg tænkte også på vævsbeskadigelse og ikke den um anden ting. Men jeg antager, at det er gyldigt.
coteyr
2017-03-23 20:23:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dette er et meget godt spørgsmål, og jeg vil forsøge at besvare, men der er et par ting, som du bare ikke angiver.

Først og fremmest, IKKE Ignorer din krop !!!

Butt Hurt

Dig nævne din røv gør ondt. Dette er næsten surly resultatet af en dårlig pasform til dit cykelsæde. Det er meget forskelligt for mænd og kvinder, men for mænd, at smerte kan være starten på hæmorroider, det kan skade dine "følsomme områder", det kan være skade på din anus eller noget relateret til prostata. Det kan resultere i alvorlige bivirkninger i områder, hvor bivirkninger er noget, der skal undgås. Vigtigst af alt skal det overhovedet ikke ske.

Meget hurtigt, når man står stille, skal den tværgående bjælke over toppen af ​​en landevejscykel næsten, men ikke helt røre ved dine "lavere hængende områder". Det skal ikke komme i kontakt, men det skal være ret tæt. Når du er i sadlen (sidder på sædet), skal dit ben næsten strække sig fuldt ud, men ikke nok til at lade dit knæ låse, når din fod er på pedalen, og pedalen er længst væk fra dig. Når pedalen er øverst på sit slag, skal dine ben komme op og ikke stikke ud. Du burde (sandsynligvis) ikke være i stand til at nå jorden fra dit sæde.

Selve sædet er meget vigtigt. Ofte begår folk den fejl, at det større polstrede sæde er bedre. Men igen med fokus på os fyre, det er ofte ikke tilfældet.

"Butt-delen" af sadlen skal gøre polstret kontakt med dine "butt bone", mens dine "hangy down bits" ikke bør være begrænset af den forreste del af sadlen, men skal i stedet "understøttes".

http://www.outsidesports.co.nz/buyers-guides/biking/bike-saddles.htm Forklarer det lidt bedre, men det vigtige er, at din "butt bone" understøtter din vægt og ikke dine "hangy down bits". Hvis du lægger pres på dit skrammel, vil du være inde i en meget dårlig tid senere. Butt, tager vægten, skrammel er lige med på turen.

Der er andre vigtige dele til montering af en cykel. Længde, styrets bredde, dækhøjde er alle meget vigtige. Men sadlen, formen, vinklen og højden er ting, der let kan resultere i "røvsår" og kan afhjælpes hurtigt.

Brændende lår

Du skal være opmærksom på dette. Det er ikke så alvorligt som "røvskadet" men vigtigt alligevel. Cykling er mere cardio end noget andet, og mens lidt "brænding" er ok, skal du for det meste slet ikke føle det.

Du går sandsynligvis bare for langt. Prøv at starte med en mindre rute. 1-2 miles. Udvid derefter det lidt ad gangen. Når du kommer op til 5 miles. Hold den afstand et stykke tid. Måske en uge. Se hvor langt du kommer. Er du træt, når du er færdig? Fik du at du skubbede dig selv? Var du i stand til at opretholde denne afstand hver dag, den uge, eller havde du brug for en pause?

Ved afslutningen af ​​en tur, efter din første uge eller to, skulle du føle at du har mere energi, ikke mindre. Du skal ikke føle dig træt. Du skal føle dig opdateret.

Cykling er en god øvelse. For det meste fordi du i modsætning til nogle andre ikke har lyst til at træne. Din puls stiger, du sveder, du kan endda trække vejret tungt i en op ad bakke, men i sidste ende har du ikke lyst til at have trænet. Du skal føle, at du har mere energi, før du kørte på din tur.

Sidste note

Glem ikke at strække. Det kan hjælpe med den brændende følelse.

Det synes usandsynligt, at spørgeren ville sige, at deres røv gjorde ondt, hvis de mente, at deres testikler gjorde ondt. (Jeg er heller ikke sikker på, hvorfor du er glad for at sige "anus", men ikke "testikler", men hver til sin egen.)
ChrisW
2017-03-24 01:09:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er det normalt at stoppe så meget på grund af brændende lår?

Bruger du gear?

"kadence" betyder (det er defineret som ) det antal gange pr. minut, du foretager en fuld omdrejning af pedalerne. En god kadence, hvis du ikke har cykelsko, er måske 60 omdr./min.?

Når du går op ad bakke, bør din kadence ikke rigtig ændre sig. I stedet skifter du til et lavere gear og fortsætter med din normale kadence: brug dine gear, så det er konstant kadence, konstant kraft på pedalerne (ikke skubber hårdere), derfor konstant indsats (energiudgang), bare en variabel cykelhastighed ( på grund af gearene) det skulle ikke være meget sværere for dig på en bakke (bare langsommere).

Hvis du "skubber" for hårdt (udøver for meget kraft på pedalerne), skift igen til et lavere gear : så cyklen bliver langsommere, men igen holder du din kadence konstant.

I det ekstreme (hvis gearet er for lavt) kan du "spinde" op- bakke: i det laveste gear, næsten ingen anstrengelser for at dreje pedalerne, den sædvanlige kadence, og (fordi du er i det laveste gear), der kører omkring ganghastighed.

Jeg bemærker, at din cykel kun har 16 hastigheder, måske en vej / racercykel. Vær ikke bange for at bruge et lavere gear på bakker, det er det, de er til!

Jeg tror (jeg er ikke ekspert, dette er kun personlig oplevelse) det er usædvanligt at lårene brænder. Når jeg er udmattet, bliver mine ben bare som gelé: ikke smertefuldt (brændende), men nervøs, jeg kan ikke skubbe dem mere. Og for hvad det er værd, før jeg blev bedre, gik lungerne ud, før mine ben gjorde det. Hvis bakken er tilstrækkelig lang og stejl, trøster jeg og stopper til sidst "for at få vejret" i stedet for fordi mine ben er ømme . Jeg tror, ​​jeg har 27 gear, og jeg bruger mine laveste gear på stejle bakker (f.eks. En stigning på mere end 10%).

De "kompakte" gear, du har, er muligvis beregnet til "hårde mænd" og masochister og så videre (eller, ja, for almindelige racere).

Her er et skøn forresten for øvrigt (YMMV selvfølgelig):

Førstegangs klatrere kan måske finde bakker med en stigning på 5% udfordrende i starten , men efter lidt træning vil det sandsynligvis tage en langt højere gradient for at skabe den samme slags udfordring. Når det er sagt, her er en grov guide til, hvordan forskellige stigninger kan føles:

 • 0%: En flad vej
 • 1-3%: Lidt op ad bakke, men ikke særlig udfordrende. Lidt som at køre i vinden.
 • 4-6%: En håndterbar gradient, der kan forårsage træthed over lange perioder.
 • 7-9%: Begynder at blive ubehagelig for erfarne ryttere , og meget udfordrende for nye klatrere.
 • 10% -15%: En smertefuld gradient, især hvis den opretholdes i nogen tid
 • 16% +: Meget udfordrende for alle ryttere evner. Det er meget smertefuldt at opretholde denne slags hældning i nogen længere tid.

Er det fordi jeg er ny på cykling og min alder?

Ja, det er selvfølgelig fordi du er ny med at cykle, men måske også noget andet: en medicinsk tilstand, måske hvad du drikker, eller hvordan du bruger din cykel.

Jeg er omkring din alder og andre også, så det kan ikke bare være din alder.

Måske laver jeg for meget?

Ja.

Jeg blev montør med en 18 km pendling: 18 km hver vej (36 km i alt), 5 dage om ugen. 36 km er cirka 22 miles. Da jeg startede, var det ikke bare en indsats men en uvant stamme, og jeg kunne ikke eller ville ikke gøre det hver dag. En arbejdsdag og en hviledag (eller en arbejdsdag og to hviledage) kan være en god begyndelse. Selv da havde jeg timer med hvile inklusive frokost på kontoret mellem hver halvdel af min daglige rejse. p>

Det tog mig flere måneder, før jeg kunne gøre det hver dag.

Hvilepunktet (inklusive hele hviledage) er, at arbejdet tilsyneladende ødelægger din krop og resten (og ernæring) genopbygger kroppen stærkere end den var før.

Nu kan jeg løbe længere og oftere, men "24 miles, hvile, 17 miles" er et vigtigt løb for en nybegynder.

Jeg synes ikke, at dine lår skal brænde dog: Jeg tror ikke jeg husker mine lår gjorde det.

Brian Drummond
2017-03-25 15:56:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sadelforbrænding kan være tøj - disse bløde foret lycra bukser sælges af en grund - eller det kan være en uegnet sadel - en venlig cykelbutik bør lade dig undersøge alternativer. En lædersadel af god kvalitet (ligesom den legendariske Brooks B17) bærer ind for at passe dig over flere tusinde miles, så hvis det er det, du bruger, skal du ikke opgive det endnu.

Og til sidst skal du også vænne dig til sadlen. Da jeg gik på touring, lange afstande efter hverdagskørsel, begyndelsen på anden og tredje dag var smertefuld, det blev bedre med den fjerde ...

Andre har dækket gearing og simpelthen vænnet sig til øvelsen godt , men der har ikke været nok omtale af sadelhøjde. Hvis du ikke har fået cyklen monteret ordentligt på dig, kan sadlen være flere inches for lav!

Prøv at gå rundt i huset med dine lår næsten vandret ... eller kosak dansende ... det er forbandet hårdt arbejde! Du respekterer de kosakske soldater efter det! Det er det samme at cykle med sadlen for lav.

Som en grov guide, hvis du sidder på sadlen med din hæl på en pedal i bunden af ​​sin slagtilfælde (på linje med sadelpinden) skal dit ben være lige.

Det er for højt til at nå jorden, når du stadig er i sadlen. Tricket er at bruge den fremadgående pedal som et trin, når du starter - din fulde vægt på den får dig til at bevæge dig pænt også. Men det er en meget mere effektiv kørestilling.

Derefter eksperimenterer du med ændringer i kvart tomme omkring den position for at finde det, der fungerer bedst for dig.

Position for for og bagpå betyder også noget, dito styrets position, men bygg dem hele vejen rundt om det rigtige sæde højde. Det er her, kraften er - mellem sædet og pedalerne.

"Som en grov guide, hvis du sidder på sadlen med din hæl på en pedal i bunden af ​​sit slag (på linje med sadelpinden) skal dit ben være lige" det er sådan, jeg sætter min sadel. * citronmetoden kommer ud på 66.225 cm, min er 64 cm *% 109 formel kommer ud på 81,75 cm, min er 82 cm citronmetoden antyder, at min sadel skal gå op 2 cm. som måske bringer min hæl af peddlen. og% 109 handler om, hvad det er nu.
paparazzo
2017-03-23 04:15:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink
 • Cykeltilpasning - Få din cykel til at passe i en butik eller en kyndig rytter
 • Cykeleffektivitet
  Kæde smurt. Korrekt dæktryk. ....
 • Formular
  Jeg går ud fra en landevejscykel. Kan klatre i sadlen eller ud. Skifte. En længere stigning, du vil bruge mere tid i sadlen. Ud af sadlen hænderne på dråberne. I sadelhænderne på toppen.
 • Kadence
  Du får en hurtigere kadence i sadlen - ligesom 60 men 40 fungerer muligvis for dig. Mindre end 40 kom derefter til et lavere gear. For en stærk rytter ville det være hurtigere som 80-100. Selv ud af sadlen skal du være over 40. Find hvad der fungerer for dig, men ud fra din generelle beskrivelse formoder jeg, at din kadence er meget lavere, end den burde være.

 • Gearing
  Du skal muligvis få lavere gear på din cykel for at få din kadence op. 34/30 er ret lav, men du kan bytte den ud til 34 eller større kassette. Det ville sandsynligvis kræve en ny skifter.

Video

Klaws
2017-03-23 20:51:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En blød, bred sadel i forkert højde og retning er en god måde at få brændende lår på. Det er allerede nævnt ovenfor.

Bortset fra det skal du kontrollere dit tøj. Bliver din hud våd inde i tøjet? Gnider tøjet mod din hud? Det kan være sådan en minimal bevægelse mod din hud, at du ikke bemærker det i sig selv, før det er for sent. Nu er det ikke nødvendigt at købe disse specielle cykeltøj, der får en sofa kartoffel til at ligne en sofa kartoffel i supertyndt tøj. Bare vær opmærksom på den påklædte / kropsinteraktion under cykling, og du vil sandsynligvis finde ud af, om der er noget galt med dit valg af tøj.

http://www.avocetsports.co.uk/whistle-road/product/475cm-whistle-nakoda-1481-700c-wheel-16-speed-alloy-carbon-flat-bar-433 Sadlen er hård. Jeg har et par tracky bukser på, to tynde t-shirts, som jeg normalt tager en af. Og en jakke med høj visitet. Det virker ok for mig.
bobflux
2017-03-25 21:12:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mange gode svar her, men ingen talte om gearing ???

Jeg kører en flatcykel. 34 lille kædehjul / 30 store bageste tandhjul.

Denne type gearing vil være svært for en nybegynder. Husk, ideen er ikke at skubbe for hårdt på pedalerne (hvilket ikke er godt for dine ben), men at dreje med en god kadence (som 90 o / m).

Nu er dit mindste gear 34 / 30, og med en racercykels sædvanlige hjulomkreds, ved en hastighed på 90 omdr./min., Kører du ved 13,5 km / t.

På en hældning på 6% vil denne hastighed kræve 170W mekanisk kraft, hvilket er hvad en nybegynder kan gøre over en længere periode.

Derfor vil du dreje langsommere, men hårdere og trætte hurtigt: kort ånde, høj puls og brændende muskler på grund af mælkesyre.

Jeg foreslår, at du låner en mountainbike med et lille bedstemorudstyr (som 24 eller 26 kædehjul og 32 eller 34 tænder bageste tandhjul) og prøver de samme bakker igen som en test. Gå så langsomt, som du har brug for. Dette er ikke et løb. Du er nybegynder. Undgå at overanstrenge dig selv, ikke skade dig selv ... du ved, vær sej. Det skal være sjovt, ikke en opgave.

Nu, efter at have gjort denne test, ved du, om en lettere gearing er det, du har brug for.

den eneste mountainbike, jeg kunne prøve, har 28 kæde ring og 28 bageste tandhjul. Jeg antager, at du er de små ringe.
Hmm, 28/28 ville kun være en lille ændring. Når du stopper, fordi dine muskler brænder, er du også åndenød med meget høj puls?
Ikke altid. Det er normalt muskelforbrændingen, der stopper mig. Jeg har stoppet ved en lejlighed på grund af manglende åndedræt, men bakken var temmelig ekstrem (måtte stå op for at peddle)


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...